Categorieën

Over Epplejeck

Epplejeck is dé nieuwe superstore formule in de ruitersportbranche. SUPER hippe en moderne showrooms met zadelmakerij, zadelpasservice, online webwinkel en een SUPER groot assortiment aan ruitersportartikelen. Trendy producten in frisse kleuren, dat maakt deze nieuwe superstoreformule uniek!

Sinds de opening in 2008 zijn er negen filialen en een online webwinkel geopend. In september 2015 heeft Epplejeck een aantal Hypo winkels overgenomen. Deze worden stap voor stap omgebouwd in de sfeer, beleving, assortiment en service van Epplejeck. Via onze blog houden we je op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Epplejeck hecht veel waarde aan een goede service en kwaliteit, dit werd in 2010 beloond met het winnen van de ING Retail jaarprijs in de categorie ‘Beste Starter’. Door alle medewerkers van Epplejeck wordt elke dag hard gewerkt en gespeurd naar de nieuwste ideeën en merken om alle trends in de ruitersportmarkt te volgen. Wij zijn daarom ook trots dat wij tijdens de verkiezingen van Ruitersportwinkel van het Jaar in 2013 de publieksprijs gewonnen hebben en in 2014 en 2015 zijn uitgeroepen tot Ruitersportwinkel van het Jaar.

Bij Epplejeck vind je een keur aan bekende en minder bekende topmerken als, Ariat, ANKY, Kieffer, QHP, Pikeur, Passier, Kingsland, Euro-Star, BR, FRA, Uvex, HV Polo, Eurostar, Sectolin, Horseware, Aigle, Petrie, PK Sportsware, Mountain Horse, Harry's Horse, enzovoort.

Bovendien vind je hier ook onze 3 huismerken:


Barato - Betaalbaar en goed.
Epplejeck - Hip en modern met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Quur - Top kwaliteit voor een passende prijs. Kwaliteitsproducten gemaakt in fabrieken van topmerken.


NAAR ALLE FILIALEN