Aesculap

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Aesculap
  • Meerdere filters mogelijk

Aesculap

Aesculap levert al sinds 1912 topkwaliteit producten, waaronder diverse scheerapparaten én de Aesculap Rennet voor het onderhouden van de hoeven van jouw paard. De hoeven van je paard dragen veel gewicht en daarom is het van essentieel belang dat de hoeven van jouw paard sterk en gezond zijn. De Aesculap Rennet heeft een houten handvat en een metalen mesje die je gebruikt voor het bekappen van de hoeven.

Aesculap aanschaffen?

Een hoefmes voor je paard kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Liever in de winkel kopen? Kom dan langs in één van onze filialen

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Aesculap
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!