Wensenlijst Categorieën
Jouw filters

Filters

Filter op categorieën

Merk

Collectie

Prijzen

Verwijder alle filters
×
  • van 4

Anky

74 Artikelen
  • van 4

Anky Technical Casuals collectie

Anky Technical Casuals is opgericht in 1998 door Anky van Grunsven en haar partner Sjef Janssen. Bij het merk Anky staat comfort en kwaliteit gecombineerd met mode voorop. Volgens Anky van Grunsven was de behoefte naar comfortabele en modieuze rijkleding en ruitersportartikelen groot. Door deze behoefte zijn Anky en Sjef begonnen met het ontwikkelen van kleding en artikelen waarin paard en ruiter beter in konden functioneren. Het gebruik van hoogwaardige, technische materialen moest hierin centraal staan. De Anky collectie bestaat uit frisse kleuren en sportieve looks. Ieder item is gemaakt van de beste technische materialen voor een perfect comfort. In 2012 is Anky Technical Casuals onderdeel geworden van Bieman de Haas BV. Het merk is nog altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van het huidige assortiment. 

In de Anky collectie vind je onder andere de razend populaire Anky zadelpads, winterjassen en coltruien. Twee keer per jaar komt Anky met een nieuwe collectie op de markt.  Maar ook de Anky wedstrijdjasjes, beenbeschermers en plastrons vind je bij Epplejeck.

Anky pads en kleding bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België). Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan altijd binnen 14 dagen.

Epplejeck deelt cookiebeleid uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!