Wensenlijst Categorieën
Jouw filters

Filters

Filter op categorieën

Merk

Collectie

Prijzen

Verwijder alle filters
×
  • van 5

Anky

101 Artikelen
  • van 5

Anky

Anky Technical Casuals is opgericht in 1998 door Anky van Grunsven en haar partner Sjef Janssen. Bij het merk Anky staat comfort en kwaliteit gecombineerd met mode voorop.
Volgens Anky van Grunsven was de behoefte naar comfortabele en modieuze rijkleding en ruitersportartikelen groot. Door deze behoefte zijn Anky en Sjef begonnen met het ontwikkelen van kleding en artikelen waarin paard en ruiter beter in konden functioneren. Het gebruik van hoogwaardige, technische materialen moest hierin centraal staan.

In de Anky collectie vind je onder andere de razend populaire Anky zadelpads, winterjassen en coltruien. Twee keer per jaar komt Anky met een nieuwe collectie op de markt.  Maar ook de Anky wedstrijdjasjes, beenbeschermers en plastrons vind je bij Epplejeck.

De Anky collectie bestaat uit frisse kleuren en sportieve looks. Ieder item is gemaakt van de beste technische materialen voor een perfect comfort. In 2012 is Anky Technical Casuals onderdeel geworden van Bieman de Haas BV en nu, bijna 15 jaar later, is het merk nog altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van het huidige assortiment.