Arma

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Arma
  • Meerdere filters mogelijk

Arma beenbescherming voor paarden

Arma beenbescherming voor paarden kan ondersteunen bij het herstel én voorkomen van blessures. Epplejeck biedt zowel therapeutische hot/cold relief boots als cross beenbeschermers van diverse merken. 

Arma hot/cold relief boots

De Arma Hot/Cold Relief boots ondersteunen bij het herstel en het voorkomen van blessures. Er zijn Hot Cold Relief boots speciaal voor de pezen en banden, maar ook voor de gewrichten van je paard. Deze therapeutische beenbeschermers kun je zowel warm als koud omdoen. Het opwarmen van de boots kun je eenvoudig doen door deze in de magnetron of in warm water te leggen. Warme boots stimuleren de doorbloeding en helpen de spieren te ontspannen. Op deze manier werken de hot boots goed bij stijfheid en gewrichtsaandoeningen. Ter voorkoming van blessures kun je de warme beschermers omdoen voordat je gaat rijden. Hierdoor zijn de spieren al lekker opgewarmd voordat de training begint. 
 
Het koud maken van de therapeutische boots kan in de vriezer of in koud water. De koude boots zorgen voor verkoeling waardoor zwellingen, ontstekingen en pijn wordt verminderd. Je kunt de koude beschermers preventief na training omdoen. Op deze manier voorkom je de kans op een zwelling of ontsteking na training.
De boots zijn gemaakt van comfortabel neopreen met klittenband sluitingen zodat de boots goed blijven zitten. De gelpacks in de boots kun je gemakkelijk schoonmaken met warm water en milde zeep. De boots kun je in de wasmachine wassen op 30 graden.

Cross beenbeschermers

Ook Cross beenbeschermers van Arma bestel je bij Epplejeck. De professionele, anatomisch gevormde crossbeschermers hebben een stijlvolle look en zijn zodanig ontworpen dat ze het been rondom bescherming bieden zonder het paard te hinderen in zijn beweging. De crossbeschermers van Arma zijn zeer goed ademend en beschermen de benen tegen oververhitting.

Beenbescherming bestellen bij Epplejeck?

Arma beenbescherming voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- binnen Nederland én België. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Arma
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!