Back on Track

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Back on Track
  • Meerdere filters mogelijk

Back On Track

Back on track is een zweeds merk die is opgericht in 2000, het bedrijf wou graag producten ontwikkelen voor paard, mens en hond. De missie van Back on Track is functionele kwalitatieve producten te ontwikkelen met de perfecte pasvorm voor iedereen. Tevens zijn de producten van Back on Track niet alleen werkend bij blessures, maar ook ter voorkoming ervan. Prepare, Perform en Recover is de slogan van Back on Track

Populaire producten van Back on Track

Een veel verkocht product bij Back on Track is de veiligheidshelm EQ3 Lynx, deze helm is makkelijk te reinigen door de gladde oppervlakte. De cap is tevens voorzien van een MIPS veiligheidssysteem, dit is een extra binnenschaal die mee beweegt bij een val van het paard. Op deze manier wordt de kans op hersenletsel verkleint.

Een ander populair product zijn de stalbeschermers. Deze Back on Track stalbeschermers hebben een therapeutische werking met een luxe vorm. Ze zijn zeer geschikt voor paarden die last hebben van atrose of vochtophopingen in de benen. De beschermers zijn ontwikkeld om te gebruiken als stal- of transsportbeschermers.

Back on Track kopen bij Epplejeck?

Een Back on Track item bij Epplejeck kopen? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland én België. Betalen doe je achteraf binnen 14 dagen. Liever iets in de winkel uitzoeken? Kom gerust langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Back on Track
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!