Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Type

Prijzen

×

Boeken

69 Artikelen

Paardenboeken

Wil je meer leren over paarden? Op het gebied van bijvoorbeeld grondwerk, anatomie, fokkerij of rassen zoals het fries paard? Met meer dan 60 soorten boeken heb jij de komende vakanties genoeg te lezen! Wordt een master in grondwerk met het handboek vrijheidsdressuur, begeef je in de bizarre wereld van dr. Pol of lees de maar al te herkenbare colums van Stapelgek van Paarden.

Proevenboekje dressuur

Bestel het officiële proevenboekje van de KNHS bij Epplejeck. Hierin staan alle KNHS-proeven voor individuele dressuur, afdelingsdressuur, mennen dressuur, de vrije proeven voor 4-, 5- en 6-jarige paarden dressuurproeven en menproeven. Daarnaast bevat het proevenboekje uitgebreide toelichting op het doel van dressuur en het scala van africhting. Ook worden diverse begrippen uitgelicht, samen met de beoordelingscriteria die de juryleden gebruiken bij het beoordelen van de gevraagde oefeningen en figuren. Voor meer informatie over de KNHS proeven kijk op knhs.nl.

Paardenboek voor kinderen

Ben je op zoek naar een leuke kinderboek met paarden in de hoofdrol? Met een ruim assortiment aan kinderboeken vind jij gegarandeerd een spannend, informatief of grappig paardenboek voor kinderen. Ontdek de PaardenPraatTV boeken en verdwijn in de dolle avonturen van Britt & Esra. Leer het perfecte paardenplaatje zelf te teken met het boek Paarden Tekenen In 15 Minuten. Of ontdek de geweldige rit van Lilly en de kleine ondeugende shetlandpony wanneer zij stiekem samen op buitenrit gaan in het boek Heksje Lilly Avontuur op het pony-eiland.

Epplejeck deelt cookies uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!