DVD's

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardendvd’s

Na een lange dag hard werken even lekker op de bank een filmpje kijken? Denk dan eens aan een DVD over paarden. Zo kan je lekker relaxen en genieten van een film met mooie paarden. Van sommige films kan je zelf nog wat leren. Dat is dus twee vliegen in één klap. In het assortiment is er keuze tussen verschillende soorten Dvd’s. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke cadeau tip voor iedereen die iets met paarden heeft.

Verschillende soorten DVD’s

In het assortiment kan er gekozen worden uit verschillende DVD’s. Zo kan er onder anderen gekozen worden uit een theaterstuk die is opgenomen. In het theaterstuk spelen friezen een grote rol. Het gaat over een strijd tegen de natuur en daarmee voornamelijk tegen het water. Ook is er een DVD beschikbaar over IBOP. De IBOP is een ééndaagse test voor merries. Jury’s beoordelen het paard en zo krijg je inzicht over de kwaliteiten van je merrie. Deze DVD is superhandig om voorafgaand aan de IBOP te kijken om perfect voorbereid te zijn en weet je precies wat je kan verwachten.

Paardencadeau tip

Een leuke DVD is superleuk om cadeau te doen aan iemand. Je kan hier iedereen blij mee maken. Het is leuk om cadeau te geven voor iemand zijn verjaardag, maar ook voor gewoon uit het niets. Daarnaast kan je de Dvd’s aan iedereen geven die iets van affiniteit met paard heeft. Kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s, het maakt niet uit. Je kan de DVD natuurlijk ook lekker voor jezelf houden.

DVD’s online kopen

Dvd’s over paarden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!