Fokkerij & Rassen

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Boeken over fokkerij en paardenrassen

Altijd al meer willen weten over de fokkerij en verschillende rassen? Of wil je meer weten over waar er op gelet wordt bij het exterieur van een paard? Dan zijn de boeken over fokkerij en rassen wat voor jou. De boeken zijn informatief en zeer interessant om te lezen. Er zijn onder anderen boeken te verkrijgen over Friese paarden. De boeken zijn in meerdere talen beschikbaar, zoals Nederlands, Duits, Spaans en Engels. De boeken zijn ook leuk om aan iemand cadeau te doen.

Wat staat er in de boeken?

In de boeken staat een hele boel informatie. Per boek verschilt de soort informatie. Wel gaan alle boeken over fokkerij en rassen. Er boeken beschikbaar waarin er dieper op de beoordeling van paarden ingegaan wordt. Hierbij wordt er onder anderen gekeken naar exterieur, beweging en raskenmerken. 

Binnen deze categorieën vallen nog veel meer subcategorieën. Onder exterieur vallen onder anderen: halsbespiering, schouderligging, kruislengte en de vorm van de hoeven. Onder de hoefvormen vallen dan ook weer meerdere onderdelen. Zo wordt er nog gekeken naar de kroonrand en de draagvlakrand. Er zijn ook fotoboeken te verkrijgen. Hierin staan de mooiste foto’s van de paarden. Deze boeken over fokkerij en rassen zijn ook leuk om cadeau te doen aan iemand. Het is een leuke cadeau tip. Zeker voor iemand die meer te weten wil komen over bepaalde fokrichtingen en rassen.

Boeken over fokkerij en rassen online kopen

De boeken over de fokkerij en bepaalde rassen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!