Romans & Triller

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardenromans en trillers

Even helemaal wegdwalen in een goed boek, wie wil dat nou niet? Helemaal als het boek een goede roman is of een spannende triller. Zeker als de boeken dan ook nog eens gaan over paarden. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten romans en trillers die een vleugje paard bevatten.

Waarom een roman of triller lezen?

Lezen is goed voor je. Dat is inmiddels wel algemeen bekend. Daarnaast is lezen ook nog eens heel erg leuk. Zeker als je een goed boekt pakt. Na een dag werken lekker op de bank ploffen en wegdwalen is een boek. Nou kan je kiezen voor een gewone roman of triller, maar hoe leuk is het om goed boek te lezen met in de hoofdrol paarden. Alle boeken in het assortiment hebben te maken met paarden.

Verschillende soorten romans en trillers

In het assortiment zijn verschillende soorten boeken te vinden op het gebied van roman en triller. Eén ding hebben alle boeken wel gemeen. Ze gaan allemaal over paarden of hebben iets met paarden te maken. Wel hebben alle boeken een romantische of spannende ondertoon. Ook zijn er boeken te vinden die voornamelijk bestaan uit foto’s. Hierin wordt de magische band tussen ruiter en paard op een romantische wijze vastgelegd. Daarnaast zijn er boeken te vinden in het assortiment die autobiografisch zijn. In deze boeken wordt er een openhartig en ontroerend verteld. De verhalen die in deze boeken verteld worden zijn dan ook waargebeurd. Er is aardig wat keuze, dus een leuke paarden roman of triller zit er altijd tussen.

Romans en trillers over paarden online kopen

Een goede roman of een spannende triller bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!