Cowboy Magic

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Cowboy Magic
  • Meerdere filters mogelijk

Cowboy Magic

Cowboy Magic is opgericht door Jim Cummings in 1995 in de Verenigde Staten. De Amerikaanse paardenliefhebber wilde de markt veroveren met vachtverzorgingsproducten voor paarden die voldoen aan dezelfde eisen als waar de menselijke producten ook aan moeten voldoen. De topkwaliteit verzorgingsproducten van Cowboy Magic bestaan uit shampoos, conditioners en glanssprays en -gels. Alle producten van Cowboy Magic zijn zeer zuinig in gebruik en hebben een langdurige werking. Cowboy Magic producten worden niet getest op dieren. De shampoos en conditioners van Cowboy Magic zijn zeer geconcentreerd en bevatten zijdeproteïnen, aloë vera, honing, panthenol en kruidenextracten. De zijdeproteïnen reflecteren het licht en geven de vacht een prachtige glans. De shampoo verwijdert vuil zonder de haren te beschadigen en beschermen de vacht tegen verbleken door zonlicht. 

Detangler & Shine

Detangler en Shine was het eerste product van Cowboy Magic. Je gebruikt het om knopen en klitten uit de staart en manen van je paard te halen. Tip: begin bij het borstelen van de staart en manen onderaan en werk vervolgens langzaam omhoog. Zo trek je zo min mogelijk haren eruit. Door het grote succes van dit verzorgingsproduct voor paarden, bracht het merk nog meer producten op de markt waaronder Rosewater shampoo, Rosewater conditioner, Greenspot Remover en Super Bodyshine

Cowboy Magic Greenspot Remover

Heb jij de Greenspot Remover al eens geprobeerd? Deze zeer krachtige droogshampoo gebruik je om hardnekkige vlekken in een handomdraai te verwijderen. Heeft jouw paard regelmatig urine- en mestvlekken of opgedroogd zweet? Dan is dit product van Cowboy Magic onmisbaar. Je brengt de Greenspot Remover rechtstreeks op de vacht aan, wat ideaal is wanneer je de vacht wel moet reinigen, maar de temperatuur het niet toe laat om je paard te wassen! Lees alles over het gebruik van de Greenspot Remover hier.

Cowboy Magic Super Bodyshine

De naam zegt het eigenlijk al: de Cowboy Magic Super Bodyshine geeft de vacht van jouw paard maximale glans, net als de manen en staart. Hoe? Door het reflecteren vab het natuurlijke spectrum van het licht, krijgt jouw paard weer een ultieme glans. Een bijkomend voordeel is dat dit vachtverzorgingsproduct de vacht antistatisch en vuil- en stofafstotend maakt. Daarbij is de spray zuinig in gebruik én heeft 'ie een langdurige werking. 

Vachtverzorgingsproducten kopen?

Bij Epplejeck vind je alle Cowboy Magic producten! Bestel jouw nieuwe vachtverzorgingsproducten gemakkelijk en voordelig online óf kom langs in één van onze filialen. 


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Cowboy Magic
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!