Cowboy Magic

Cowboy Magic

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Cowboy Magic
  • Meerdere filters mogelijk

Cowboy Magic Europe

Cowboy Magic is opgericht door Jim Cummings in 1995 in de Verenigde Staten. De topkwaliteit verzorgingsproducten van Cowboy Magic bestaan uit shampoos, conditioners en glanssprays en -gels. Tot vandaag de dag is de geconcentreerde Detangler en Shine van Cowboy Magic leidend in de markt. Ook de Green Spot remover van Cowboy Magic is één van de fijne producten. Dit is een zeer krachtige spray voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Alle producten van Cowboy Magic zijn zeer zuinig in gebruik en hebben een langdurige werking. Cowboy Magic producten worden niet getest op dieren.

De shampoos en conditioners van Cowboy Magic zijn zeer geconcentreerd en bevatten zijdeproteïnen, aloë vera, honing, panthenol en kruidenextracten. De zijdeproteïnen reflecteren het licht en geven de vacht een prachtige glans. De shampoo verwijdert vuil zonder de haren te beschadigen en beschermen de vacht tegen verbleken door zonlicht. 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Cowboy Magic
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!