Derriere Equestrian

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Derriere Equestrian
  • Meerdere filters mogelijk

Derriere Equestrian

Derriere Equestrian ontwerpt het ultieme sportondergoed voor iedere ruiter. Doordat Derriere Equestrian ondergoed is ontwikkeld door ruiters en voor ruiters wordt er perfect aan de vraag voldaan. Stijlvol, effectief en ook nog eens heel mooi. Derriere Equestrian stelt ruiters in staat om zich zelfverzekerd, comfortabel, gezond en stijlvol te voelen in hun sportondergoed.

Sportondergoed

Voor ruiters is goed passend en comfortabel sportondergoed van groot belang. Voor een ruiter is goed sportondergoed aanschaffen een van de beste investeringen die ze kunnen doen. Zo is Derriere Equestrian ondergoed gemaakt van synthetische materialen met vochtregulerende, ademende en antibacteriële eigenschappen. Derriere Equestrian vindt dat ruiters goed ontworpen sportondergoed verdienen die zij kunnen dragen bij iedere gelegenheid. Overal ter wereld hebben ruiters nu de gelegenheid om te kiezen voor de producten van Derriere Equestrian.

Speciaal ontwikkeld voor de paardensport

Derriere Equestrian streeft naar een perfecte stijl, ultiem comfort en hoge prestaties voor ruiters in iedere discipline. Het sportondergoed van Derriere Equestrian is ontwikkeld om de ruiter extreem comfort en perfecte support te bieden. De producten zijn gemaakt van de mooiste Italiaanse materialen. De kwaliteit en stretchbaarheid van deze materialen leveren een grote bijdrage aan het draagcomfort. Kortom, ruiters die kiezen voor het sportondergoed van Derriere Equestrian zijn zeker van een goede ondersteuning, comfort, stijl, kwaliteit en bewegingsvrijheid.

Sportondergoed van Derriere Equestrian kopen

Lijkt het sportondergoed van Derriere Equestrian jou ook een goede investering? Kijk dan gauw op de webshop of kom naar één van de Epplejeck filialen. Bestellen via de website kan gratis vanaf 49 binnen Nederland én België. Betaal achteraf binnen 14 dagen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Derriere Equestrian
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!