ECOstyle

ECOstyle

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • ECOstyle
  • Meerdere filters mogelijk

ECOstyle Colosan voor koliek en verstopping

Colosan is een geregistreerd diergeneesmiddel dat wordt ingezet als EHBO middel bij koliek, gasophopingen en verstoppingen. Het helpt tegen verkrampingen in de maag en darmen. Colosan bevat natuurlijke, werkzame stoffen die de spijsvertering beïnvloeden. Het heeft een remmende werking op de groei van gistingsbacteriën en gistingschimmels. Het flesje wordt geleverd met een doseerspuitje voor toediening in de mond.  

 
ECOstyle biedt al meer dan 50 jaar de beste, natuurlijke en ecologisch verantwoorde producten. De directeur van het bedrijf, Anne Jan Zwart, zet zich al jaren in voor duurzaamheid. De missie van ECOstyle is dan ook om samen de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen, te behouden en om de wereld beter door te geven aan volgende generaties. Door het gebruik van ECOstyle producten, draag je bij aan herstel en behoud van natuurlijke balans van plant en dier.  

  ECOstyle Colosan voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België). Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan altijd binnen 30 dagen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • ECOstyle
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!