Effol

14 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Effol
  • Meerdere filters mogelijk

Effol 

Effol is al meer dan 100 jaar toegewijd aan de vitaliteit, prestaties en gezondheid van uw paard. Het bedrijf Swiss-Effax staat voor een lange traditie en ervaring, gecombineerd met continu onderzoek, innovatieve ontwikkeling en zorgvuldige kwaliteitscontrole. Alle verzorgingsproducten van Effol zijn dermatologisch getest; de producten worden goed door de huid en vacht getolereerd. 

Producten 

De meeste ruiters kennen Effol wel van de mondboter met appelsmaak speciaal voor de gevoelige paardenmond. Het geeft je paard een comfortabel gevoel en zorgt ervoor dat het bit makkelijker wordt geaccepteerd.
Daarnaast heeft Effol heel fijne hoefolie en hoefzalf, voor de dagelijkse ondersteuning van gezonde en elastische hoeven.
Natuurlijk is er ook aan de jongere ruiters gedacht. Laat je pony/paard stralen met de shampoo,
 het hoefvet met sterrenglans of de glans en glitter lotion. Makkelijk in gebruik en je pony/paard ruikt ook nog eens heerlijk! 

Bestellen 

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Effol? Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen.
Retourneren kan binnen 30 dagen. Een artikel, gekocht in onze webshop, kun je alleen ruilen in één van onze winkels.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Effol
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!