Planning Eindhoven

Check hieronder snel het programma van jouw favoriete filiaal! Natuurlijk ontvang je ook hier een goodiebag bij een aankoop vanaf €25,-. Houd onze Facebook en deze pagina goed in de gaten voor eventuele updates.

ANKY

Comfortabele en modebewuste rijkleding en ruitersportartikelen 
ANKY Technical Casuals is opgericht in 1998 door Anky van Grunsven en haar partner Sjef Janssen. Bij het merk ANKY staat comfort en kwaliteit gecombineerd met mode voorop.
Volgens Anky van Grunsven was de behoefte aan comfortabele en modieuze rijkleding en ruitersportartikelen groot. Door deze behoefte zijn Anky en Sjef begonnen met het ontwikkelen van kleding en artikelen waarin paard en ruiter beter kunnen functioneren. Het gebruik van hoogwaardige, technische materialen moest hierin centraal staan.
De ANKY collectie bestaat uit frisse kleuren en sportieve looks. Ieder item is gemaakt van de beste technische materialen voor een perfect comfort. Kom naar de stand van ANKY tijdens Horse&Health en laat je informeren en inspireren! → https://www.ej.nl/anky/ 

HorseFitShop

Supplementen en verzorgingsproducten voor een fit en gezond paard 
Ben jij op zoek naar supplementen, gezondheids- of verzorgingsproducten voor jouw paard? Dan ben je bij HorseFitShop aan het juiste adres! HorseFitShop is namelijk dé webshop voor een fit en gezond paard. Bij HorseFitShop vind je een breed assortiment met bekende merken zoals NAF, PUUR, PAVO en Bucas, maar ook een uitgebreide huismerken-lijn. Daarnaast kan je bij HorseFitShop altijd terecht voor kundig advies en tips op het gebied van gezondheid en paardenwelzijn. Bezoek de stand tijdens Horse&Health, doe mee aan de superleuke winactie of kijk alvast op de website van HorseFitShop voor leuke aanbiedingen en interessante informatie voor jou en je paard. →https://www.horsefitshop.nl/

Dierfysiothearpie Marly

Paarden en dierfysiotherapie
Dierfysiotherapie is een wettelijk erkende para-veterinaire dienstverlening om dieren van beweging belemmerende klachten af te helpen.
Marly richt zich op het oplossen van gezondheidsproblemen rondom het bewegingsapparaat van paarden en honden. Je kunt bij haar terecht voor zowel curatieve zorg (gericht op genezing), preventieve zorg (gericht op het voorkomen van problemen), als palliatieve zorg (gericht op verlichting of verzachting van pijn bij met name het oudere dier). Erg leerzaam dus! Ga voor vragen en informatie langs de stand of kijk alvast op de website. → www.dierfysiotherapie-marly.nl/

Horse Awareness

Maak kennis met Jolly Joker | Win een zitles!!
Marjolein van den Broek begeleidt mens en paard naar het team waar ze van dromen. Dit doet zij door ruiters bewuster te maken van zichzelf en de invloed zie zij uitoefenen op hun paard. Tijdens Horse&Health neemt ze Jolly Joker mee. Jolly Joker is een zeer unieke dressuur simulator speciaal ontwikkeld om je balans, timing, coördinatie en lichaamsbewustzijn te verbeteren, want:
•hoe fijn zou het zijn als je moeiteloos mee kunt bewegen met je paard?-
•dat alle gangen licht en gemakkelijk aanvoelen. Je niet makkelijk uit balans te gooien bent en helemaal in evenwicht met je paard.
•heb jij altijd last van je enkel, knie of rug na het rijden maar weet je niet waarom?
Mis de kans dan niet om een zitles te nemen op Jolly Joker! Het is dus zeker de moeite waard om de stand van Horse Awareness te bezoeken met Horse&Health. Nu al benieuwd? Ga dan naar de website. → https://www.horse-awareness.nl/

Chippique Paardenfotografie

Je paard voor altijd laten vastleggen
Chantal Brugmans is fotografe van Chippique paardenfotografie. De passie voor paarden heeft Chantal al heel haarleven gehad. Als klein meisje wilde ze niets anders dan paardrijden. Dit doet ze dan ook al vanaf haar 10e levensjaar. In 2003 kocht Chantal haar eerste spiegelreflexcamera en daar was haar 2de passie geboren! Jarenlang heeft ze hobbymatig gefotografeerd. Een paar jaar geleden begon de fotografie serieuzere vormen aan te nemen. Chantal besloot een opleiding fotografie te gaan volgen in Gent. Deze heeft ze in 2017 succesvol afgerond. Naast deze opleiding heeft Chantal nog diverse cursussen gevolgd, waaronder adobe photoshop en lightroom, zodat ze haar foto`s professioneel kan na bewerken.
Door haar jarenlange ervaring met paarden, weet Chantal alles over de omgang met deze prachtige dieren. Ze vindt het heel mooi om de band tussen mens en paard op een speciale manier vast te leggen! Chantal is kritisch op haar werk en neem graag de tijd om tot een mooi resultaat te komen. Meer informatie? Loop dan de stand van Chantal binnen of ga alvast naar de website. → https://www.chippique.nl/

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!