eQuick

16 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • eQuick
  • Meerdere filters mogelijk

eQuick

Italian style and design

Ben jij op zoek naar technische én hoogwaardige beenbescherming met een vleugje Italiaans temperament? Dan zijn de beenbeschermers van eQuick echt iets voor jou. De mensen achter eQuick hebben een prachtig Italiaans design, gecombineerd met de beste kwaliteit. Het merk heeft al jarenlange ervaring op het gebied van sporttechnische apparatuur voor paarden. Ze zijn dagelijks bezig met het verbeteren van de technologie om onze paarden de beste beenbescherming te bieden. EQuick onderscheidt zich op de markt door de gepatenteerde eFluidgel-technologie.

eFluidgel-technologie

Je zult vast denken: wat voor functie heeft deze gel dan in de beenbeschermer? Deze gel zit in een speciale bubbel in de schaal van de beschermer. De lucht- en gelcompressie vermindert de impact op het been van je paard en absorbeert de schokken optimaal. Het is bewezen dat de eShock beenbeschermers mét de eFluidgel-technologie 4 keer beter de schokken absorbeert dan normale beenbeschermers. Dit gepatenteerde systeem vangt de energie van de schokken en het aantikken op, zodat de pezen van je paard minder schade oplopen. Deze gelbubbel loopt verticaal over de beenbeschermer, zodat het paardenbeen op verschillende plekken beschermd is.
In het assortiment van eQuick vind je peesbeschermers, kogelbeschermers en springschoenen voor dressuur, springen en eventing. Wil je meer weten over de verschillende soorten beenbeschermers van eQuick? Check onze blog hier!

eQuick peesbeschermers bestellen

Producten van het trendy merk eQuick bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland en 99,- in België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Retourneren kan binnen 30 dagen. Een artikel, gekocht in onze webshop, kun je alleen ruilen in één van onze winkels.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • eQuick
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!