Finecto

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Finecto
  • Meerdere filters mogelijk

Finecto producten voor uw paard of pony

Paarden en pony's kunnen veel last hebben van ectoparasieten zoals luizen, muggen en mijten. Met de producten van Finecto+ worden deze zo goed mogelijk bestreden. Finecto staat voor een 100% natuurlijke aanpak en de producten zijn gebaseerd op kruiden en oliën. Er zitten dus geen chemische insecticiden in de Finecto producten. Finecto biedt twee producten aan, namelijk de Finecto Horse en de Finecto Protect.

Finecto+ Horse

Finecto+ Horse is een aanvullend dierenvoeder voor paarden en pony's. Door de toevoeging van smakelijke ingrediënten nemen de dieren het graag op. De stoffen worden door het paard opgenomen en via de huid uitgescheiden. De ectoparasieten hebben hier een hekel aan en dit zorgt ervoor dat deze parasieten verdwijnen. De parasieten kunnen het bloed namelijk niet verteren waardoor zij zich niet kunnen voortplanten en langzaam sterven.

Finecto+ Protect

Finecto+ Protect is een omgevings- of vachtspray die beschermt tegen irritatie zoals jeuk. Finecto+ Protect bestaat alleen uit natuurlijke bestanddelen. Het product is natuurlijk afbreekbaar en daardoor geen belasting voor het milieu. De Protect spray kan goed gecombineerd worden met de Finecto+ Horse.

Finecto producten kopen?

Met de Finecto+ worden ectoparasieten zo goed mogelijk bestreden. Wilt u Finecto producten kopen voor uw paard of pony? Een bestelling in onze webshop is zo gedaan! Bij besteding van €49 zijn de verzendkosten zelfs gratis! Wilt u liever in onze winkel komen shoppen? Bezoek dan gerust één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Finecto
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!