Fleck

14 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Fleck
  • Meerdere filters mogelijk

Fleck Germany

Ben jij opzoek naar een dressuurzweep of springzweep? Dan ben je hier bij Epplejeck aan het goede adres. De Fleck Germany zwepen zijn bewezen getest op kwaliteit in de paardensport. Perfect voor zowel de amateursport als de topsport! De meeste zwepen zijn gemaakt van nylon en hebben een rubberen antislip handvat zodat de zwepen comfortabel in de hand liggen.

Fleck dressuurzweep

Een dressuurzweep is een handig hulpmiddel voor het versterken van een hulp. De naam zegt het al, deze soort zwepen worden voornamelijk gebruikt tijdens de dressuur. Het kan gezien worden als een verlengstuk van je arm waarmee je het paard kan corrigeren of waarmee je de hulpen kan aangeven. Een dressuurzweep is kenmerkend door de lengte, dressuurzwepen zijn namelijk een stuk langer dan de gemiddelde zwepen. De dressuurzwepen komen dus in verschillende lengtes, maar ook in verschillende types materiaal en verschillende kleuren. De meeste zwepen hebben een lengte tussen de 90 en 120 centimeter.

Fleck Springzweep

De springzwepen van Fleck zijn een stuk korter dan de dressuurzwepen, deze springzwepen worden gebruikt tijdens het springen om een paard te corrigeren voor de sprong. Ook de springzwepen verschillen in materiaal, kleuren en lengtes. De meeste springzwepen hebben een lengte tussen de 45 en 60 centimeter.

Fleck Zweep kopen?

De kwaliteitsvolle zwepen van Fleck kun je alleen gezellig shoppen in onze winkels. Op deze manier kan je alvast kijken of je de zweep fijn vindt liggen in de hand en of je de zweep wel mooi vindt. Er is keuze uit diverse Fleck zwepen! Ben je nieuwsgierig welke filialen het dichtste bij jou in de buurt liggen? Check dit dan hier!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Fleck
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!