Hes Tec

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Hes Tec
  • Meerdere filters mogelijk

Hes-Tec

Hes-Tec ontwikkelt innovatieve producten in de paardensport. In augustus 2017 hebben ze quick knot op de markt gebracht, dit product is vervolgens een hit geworden omdat het helpt bij het professioneel paarden invlechten wat binnen no time gedaan kan worden! De quick knot werd hetzelfde jaar uitgeroepen tot winnaar van Horse Product of he year 2017. Hes-Tec heeft als doel om nieuwe innovatieve producten op de markt te brengen die het leven een stukje makkelijker maken. Hes-Tec heeft ook het geavanceerde longeersysteem de quick lunge ontwikkeld.

Quick Knot

De Quick Knot van Hes-Tec bied veel voordelen voor mens en paard, het knotten ging namelijk nog nooit zo snel en gemakkelijk. De Hes-Tec Quick Knot is geschikt voor jonge en oud, ervaren of onervaren. Door het gebruik van de Quick Knot krijg je een professioneel resultaat en het is geschikt voor alle takken van de paardensport. De Quick Knot was winnaar van het Horse Product of the year 2017. Het product wordt nu verkocht in maar liefst 26 landen.

Quick Knot van Hes-Tec kopen bij Epplejeck

Ben je opzoek naar producten van Hes-Tec voor jou en jouw paard? Dan is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de Quick Knot door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Hes Tec
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!