Het event over de gezondheid en het welzijn van je paard dat je niet mag missen! 

Het is alweer bijna tijd voor Horse & Health! Noteer het alvast in je agenda, want het jaarlijkse health festijn voor paard en ruiter komt er weer aan. Horse & Health wordt door Epplejeck georganiseerd, uiteraard weer in samenwerking met HorseFitShop. Deze gezellige avond kun je bezoeken in alle filialen van Epplejeck, waar je onder het genot van drinks & bites je kunt laten inspireren en adviseren op het gebied van welzijn, fashion & lifestyle. Daarnaast zijn er deze avond te gekke aanbiedingen, gave winacties en uiteraard een gratis goodiebag!

Benieuwd wat er komen gaat?! Elke week maken wij iets meer bekend, dus houd deze pagina en onze Social Media kanalen goed in de gaten! Keep you posted.

Programma bekend!

Yes, het programma per filiaal is bekend! Ben jij benieuwd naar wie er gaan komen en welke winacties er zijn in de filialen? Neem snel een kijkje bij jouw favo filiaal én zet het in je agenda! 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!