Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Is graanvrij voeren de nieuwste trend?

Ongetwijfeld is het je al opgevallen, steeds vaker zie je dat paardenvoer graanvrij wordt gemaakt. Om je beter inzicht te geven over paardenvoer zonder graan, zetten wij in deze blog alle plus en minpunten voor je op een rijtje.
Lees meer

New in, Pivo Pod

Je training perfect filmen, zonder dat iemand je hoeft te helpen? Dat kan! Ontmoet je nieuwe trainingspartner: Pivo Pod. Met de nieuwste technologieën, word je training zonder problemen gefilmd. In deze blog leggen wij jou alles uit over dit fantastisch systeem, dat nieuw in ons assortiment is.
Lees meer

Hoe weet ik welke dekenmaat mijn paard heeft?

Iedere paardeneigenaar kent het dilemma wat de dekenmaat heet. Wanneer weet je nou welke maat je paard heeft? Daarom leggen wij jou alles uit in deze blog over de verschillende dekenmaten. En hoe je nou de juiste dekenmaat voor je paard kiest.
Lees meer

Dekenwijzer, Jecky knows the best

Krijg je het ook al benauwd bij de gedachte dat je een nieuwe deken moet kopen voor je paard? In deze dekenwijzer vertelt Jecky alles over wat je moet weten om de juiste deken te kiezen voor je paard/ pony. Jecky heeft namelijk alle dekens uit ons assortiment al op gehad en probeert de nieuwste altijd als eerste uit (the lucky basterd)!
Lees meer

MIPS-veiligheidssysteem in je cap, wat is het?

Paardrijden brengt natuurlijk bepaalde risico’s met zich mee. Daarom is het belangrijk om te gaan rijden met je juiste bescherming. Tegenwoordig zie je steeds meer paardrijcaps waarin het MIPS-systeem is verwerkt. In deze blog leggen wij alles uit over dit speciale systeem.
Lees meer

Top 5 rijbroeken en leggings voor de zomer

Woehoee! Zomer en lekker weer. Maar dit betekend natuurlijk ook zweten, plakken en warme tempraturen. En daarom heeft Epplejeck speciaal voor jou een top 5 van zomer rijbroeken en leggings gemaakt, om jou deze warme dagen door te helpen!
Lees meer

QUUR | Boost your confidence

CONFIDENT QUUR | Krijg een mega confident boost met de gloednieuwe collectie van Quur! Word jij helemaal wild van navy, zwart en donkergroen? Of haal jij juist de zomer in huis met pastel roze en lichtbruin? Wat je ook kiest, met de nieuwe items van Quur voel jij je beter dan ooit.
Lees meer

eQuick eVysor- Beschermingsbril Paarden

Van beenbescherming tot vliegendekens, er zijn zoveel manieren om onze paarden te beschermen. Uiteraard zijn wij hier allemaal bekend mee, maar wist je dat er ook een manier is om de ogen van je paard volledig te beschermen?! Summer is here, dus bereid je voor en ontdek de nieuwe eVysor!
Lees meer

La Valencio | Lighten up your day

Lighten up your day met de gloednieuwe collectie van La Valencio! Deze ‘Me and mini me’ collectie heeft alles voor groot en klein. Hou jij van perfect gematchte kleding? De kleuren roze, blauw en groen? En hou je wel van een shiny design? Dan is deze collectie gemaakt voor jou!
Lees meer

Zomerse tips van Epplejeck

Zomerrrr, warrrrmte! Heerlijk voor zowel mens en dier. Maar zoals elk seizoen wel weer zijn nadelen heeft, kan het zomers lekker zweterig, plakkerig en stoffig zijn. Tel daarbij op alle gezellige insecten die weer wakker worden: een hele fijne combinatie. Epplejeck helpt je graag met een paar handige tips de warme, plakkerige en kriebelige zomer door!
Lees meer

Review: Freejump Soft' up Pro veiligheidsbeugels

Middels een winactie van Epplejeck heb ik de veiligheidsbeugels freejump soft’up pro gewonnen en mocht ik deze gaan testen. In de cross of tijdens een klassiek parcours gaat het namelijk niet altijd zoals je zou verwachten, de perfecte kans dus om de beugels te testen. Daarbij is het een mooie toevoeging aan mijn cross outfit die helemaal in het blauw is.
Lees meer

Gastblog Bucas: de meest gestelde vragen over de Bucas vliegenmaskers

Zijn jij en je paard al helemaal wappie van de vliegen deze zomer? Vliegen zijn een grote ergernis voor je paard deze tijd van het jaar. Ze zitten overal en vooral het oog is de favoriete hang-out van die irritante beesten. Bij Bucas komen er regelmatig vragen binnen over vliegen en vliegenmaskers. Jacob Janssen van Bucas beantwoordt de door jullie meest gestelde vragen.
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.