Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

QUUR | Boost your confidence

CONFIDENT QUUR | Krijg een mega confident boost met de gloednieuwe collectie van Quur! Word jij helemaal wild van navy, zwart en donkergroen? Of haal jij juist de zomer in huis met pastel roze en lichtbruin? Wat je ook kiest, met de nieuwe items van Quur voel jij je beter dan ooit.
Lees meer

eQuick eVysor- Beschermingsbril Paarden

Van beenbescherming tot vliegendekens, er zijn zoveel manieren om onze paarden te beschermen. Uiteraard zijn wij hier allemaal bekend mee, maar wist je dat er ook een manier is om de ogen van je paard volledig te beschermen?! Summer is here, dus bereid je voor en ontdek de nieuwe eVysor!
Lees meer

La Valencio | Lighten up your day

Lighten up your day met de gloednieuwe collectie van La Valencio! Deze ‘Me and mini me’ collectie heeft alles voor groot en klein. Hou jij van perfect gematchte kleding? De kleuren roze, blauw en groen? En hou je wel van een shiny design? Dan is deze collectie gemaakt voor jou!
Lees meer

Zomerse tips van Epplejeck

Zomerrrr, warrrrmte! Heerlijk voor zowel mens en dier. Maar zoals elk seizoen wel weer zijn nadelen heeft, kan het zomers lekker zweterig, plakkerig en stoffig zijn. Tel daarbij op alle gezellige insecten die weer wakker worden: een hele fijne combinatie. Epplejeck helpt je graag met een paar handige tips de warme, plakkerige en kriebelige zomer door!
Lees meer

Review: Freejump Soft' up Pro veiligheidsbeugels

Middels een winactie van Epplejeck heb ik de veiligheidsbeugels freejump soft’up pro gewonnen en mocht ik deze gaan testen. In de cross of tijdens een klassiek parcours gaat het namelijk niet altijd zoals je zou verwachten, de perfecte kans dus om de beugels te testen. Daarbij is het een mooie toevoeging aan mijn cross outfit die helemaal in het blauw is.
Lees meer

Gastblog Bucas: de meest gestelde vragen over de Bucas vliegenmaskers

Zijn jij en je paard al helemaal wappie van de vliegen deze zomer? Vliegen zijn een grote ergernis voor je paard deze tijd van het jaar. Ze zitten overal en vooral het oog is de favoriete hang-out van die irritante beesten. Bij Bucas komen er regelmatig vragen binnen over vliegen en vliegenmaskers. Jacob Janssen van Bucas beantwoordt de door jullie meest gestelde vragen.
Lees meer

EJ’er Annemarie haar zoektocht naar een deken

Zoals zoveel paardeneigenaren was ik weer eens op zoek naar een nieuw deken. Ik als Horseware-fan ga dan al snel neuzen in het hoekje Horseware dekens. Maar, ik merkte vrij recent op dat de Amigo lijn van Horseware schuurplekken gaven op de boeg van mijn paard.
Lees meer

Veilig op buitenrit

De lucht is blauw, het zonnetje schijnt. De perfecte dag voor een buitenrit met jouw trouwe viervoeter. Ondanks dat je natuurlijk altijd goed oplet in het verkeer, zit een ongeluk in een klein hoekje. Hoe ga jij goed voorbereid op pad?
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Merksem

Breaking Epplejeck news: binnenkort openen wij een nieuw filiaal. Lees snel verder om erachter te komen waar het nieuwe filiaal komt.
Lees meer

Sprenger by JRS - Vier stappen tot het juiste bit voor jouw paard

Een goed passend bit is van groot belang voor de communicatie tussen paard en ruiter. Het aanbod van verschillende bitten is groot, daarom is een goede keus enorm belangrijk. Dit kan erg lastig zijn daarom helpen deze vier stappen van Sprenger jou een bitkeuze te maken.
Lees meer

De toffe zomercollectie 2022 van QHP

De gloednieuwe zomercollectie van QHP staat niet alleen online maar liggen ook in de winkels. Met de leukste spullen voor niet alleen de ruiter maar ook het paard, ga je een sportieve zomer tegemoet. In deze blog lichten wij de zomercollectie uit!
Lees meer

WeatherBeeta, het merk met duurzame en comfortabele producten

Vaak als mensen horen dat producten duurzaam zijn, denken ze iets te moeten inleveren. De missie van WeatherBeeta is om comfortabele, kwalitatieve en duurzame producten te maken. In deze blog lees je alles over de producten van WeatherBeeta!
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.