Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Binnenkort: Epplejeck Westerlo

Heb je het al gehoord?! Epplejeck opent haar vijfde filiaal in België, deze keer in het mooie Westerlo. Benieuwd hoe wij het bekend hebben gemaakt en wil je op de hoogte blijven? Lees dan onze blog.

Opening epplejeck Westerlo

Update 28-3-2022

Inmiddels zijn wij druk bezig met de winkel te vullen, zodat jij binnenkort de leukste en mooiste dingen kunt komen shoppen bij ons! Houd onze website en sociale media kanalen goed in de gaten voor de toffe deals die eraan komen.

Opbouw Westerlo 3


Update 15-03-2022

We zijn met man en macht bezig om het nieuwe filiaal in Westerlo shop ready te maken. Afgelopen dagen zijn de stellingen neergezet, zodat we heel snel alle schappen kunnen vullen met de meest trendy artikelen. Check de foto hieronder. We'll keep you updated!
Opbouw Westerlo 2


Update 10-03-2022

Het is al een tijdje geleden dat we bekend hebben gemaakt dat er een 18e filiaal geopend wordt, maar stil gezeten hebben wij zeker niet! Tijd voor een update.

Aan de binnenkant zijn wij druk bezig om alles klaar te maken zodat wij de tofste spullen in de stellingen kunnen leggen. Hopelijk kunnen wij snel beginnen met alles vullen. En natuurlijk mogen wij de buitenkant niet vergeten. Die begint steeds meer op een Epplejeck filiaal te lijken! Houd onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates! 

Opbouw westerlo 1

Breaking Epplejeck nieuws! 

Niets vermoedend keken mensen naar onze Facebook post op vrijdagmiddag, toen ze ineens zagen: Waar opent Epplejeck het 18e filiaal?! Gelijk begonnen mensen te denken waar ze nou het liefst een nieuw filiaal willen hebben. Toch moesten ze wachten op de allereerste hint. 

Een mier + iemand die iets gooit

Niet lang nadat wij bekend maakten dat er een 18e Epplejeck filiaal komt, kwam de hint online. Een mier + iemand die iets gooit, wat zouden wij daar mee bedoelen? Veel mensen begonnen gelijk te zoeken naar plaatsnamen met het woord mier erin. Sommige mensen gooide het over een ander boeg en kwamen met het goede antwoord, Antwerpen was de eerste hint. 

Epplejeck Westerlo Hint 1

Een kasteel

Zaterdag om 15.00 kwam de tweede hint online, een foto van een kasteel. Niet lang nadat de hint online stond zagen wij al dat mensen het geraden hadden. Het kasteel op de afbeelding is kasteel De Merode in Westerlo.

Epplejeck Westerlo Hint 2

Een bekend persoon gaf het ja-woord in deze plaats

Nadat sommige mensen al een sterk vermoeden hadden, besloten wij de laatste hint online te zetten. Een bekend persoon gaf het ja-woord in dezelfde plaats als dat wij een Epplejeck filiaal openen. Het duurde twee uur voordat iemand ontdekte dat Kathleen van K3 in Westerlo het ja-woord had gegeven. 

Epplejeck Westerlo Hint 3

Epplejeck Westerlo

Na alle hints wisten veel mensen al zeker waar het nieuwe filiaal zou komen, in Westerlo. Daarom besloten wij een paar uur nadat de derde hint online was gekomen het officieel bekend te maken waar het nieuwe filiaal komt. De komende tijd zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor het 18e Epplejeck filiaal! 

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.