Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze top 6 om je paard te verwennen op dierendag

Voor onze paarden is het eigenlijk altijd dierendag, want wij verwennen ze altijd. Maar hoe zorg je ervoor dat je met dierendag je viervoeter extra verwend? Je bent niet de enige met dit probleem! Daarom hebben wij een top zes gemaakt met hoe jij je paard extra kan verwennen op dierendag.


Verwenmanier 1
Eigenlijk kan je heel simpel je paard extra verwennen. Geef op dierendag je paard wat extra aandacht door bijvoorbeeld langer dan normaal met hem te knuffelen. 

Verwenmanier 2
De herfst is echt begonnen en dus is het ook tijd voor de wintervacht. Met een uitgebreide poetsbeurt, zorg je ervoor dat de losse haren uit de vacht gaan. Daarnaast geef je tegelijkertijd je paard een massage, oftewel een win-win situatie!

Tip: met de poetshandschoen van bont zorg je ervoor dat je paard na de poetsbeurt glimt!
 

Verwenmanier 3
Paardenspeeltjes zijn nu helemaal hot en dus een echte must have voor je paard. Hang bijvoorbeeld een speelgoedpaardje van Horsegear of een speelgoed wortel van QHP aan de stal. Gegarandeerd dat je paard het leuk gaat vinden

Verwenmanier 4
Ze zeggen wel eens de liefde van een paard gaat door de maag. Verwen je paard extra met toch dat ene snoepje meer te geven of geef hem voor de verandering eens een liksteen of lollybox. Het eigenmerk Epplejeck heeft verschillende soorten lekkere verwennerij voor je paard. Een wortel of appel zal je paard natuurlijk ook waarderen!

Verwenmanier 5
Sommige paarden kunnen moeite hebben met de seizoenswisseling. Om je paard daarin te ondersteunen heeft Epplejeck verschillende supplementen. Daily Mix kan dagelijks gevoerd worden als aanvulling op de voeding of als lekkernij. Met dit supplement sla je twee vliegen in één klap. Je paard krijgt wat lekkers wat ook de algehele gezondheid ondersteunt. Door de gevarieerde samenstelling van gezonde natuurlijke kruiden, mineralen en vitaminen, gaat je paard dit zeker lekker vinden

Verwenmanier 6
Is de deken toe aan vervaging of is je halster aan het eind van zijn latijn? Met de 25% keuzekorting speciaal voor dierendag, krijg je 25% korting op een artikel naar keuze! Bekijk de dierendagaanbieding hier.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.