Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Checklist voor op wedstrijd

We kennen het waarschijnlijk allemaal wel : wedstrijdstress! Je moet aan veel verschillende dingen denken en dan kan je nog wel eens wat vergeten. In deze blog nemen we de Epplejeck wedstrijd checklist met je door zodat jij zorgeloos met jouw favoriete viervoeter op wedstrijd kunt.
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Luik

Ja! Dat lees je goed! Wij openen ons 21e filiaal in het Belgische Luik! Wil je ook zo graag weten wat er allemaal gebeurd tijdens het bedenken, maken en opbouwen van onze nieuwe superstore? In deze blog lees je alle ins & outs van ons 21e filiaal. Houd deze blog goed in de gaten en mis niks wat er allemaal in Luik gebeurd!
Lees meer

Nieuw van NAF: Metazone

Ben je opzoek naar een supplement die je paard een snelle boost geeft om hem ‘in the zone’ te houden? Dan is het nieuwe supplement van NAF interessant voor jou. Lees snel verder om kennis te maken met NAF Metazone. Hét supplement voor paarden die net dat beetje extra kunnen gebruiken.
Lees meer

De duurzame rijhandschoenen van Uvex

Ken jij de handschoenen Uvex Vida Planet al? Deze rijhandschoenen zijn gemaakt van Hightech materiaal en gedeeltelijk van gerecycled materiaal. De handschoenen hebben uitstekend goede grip en bieden daarnaast ook UV-bescherming. Lees snel verder om meer over deze handschoenen van Uvex te weten te komen.
Lees meer

Waar moet je op letten als je paard weer het gras op gaat - Gastblog Pavo

De zomer komt eraan en de paarden kunnen weer het land op! Lekker grazen en rennen door de groene weides maar, wist je dat dit ook een erg gevaarlijke periode is voor paarden? Daarom is het belangrijk om het krachtvoer aan te passen op de hoeveelheid dat jouw paard op de weide staat. In deze gastblog geeft Pavo je tips om de overgang van stal naar wei zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Lees meer

In 7 stappen een voorjaarsschoonmaak houden op stal

Voel jij het al? Langzaam verdwijnt het koude en natte weer, de vogels zijn aan het zingen, de natuur kleurt groen en bomen, bosjes en bloemen bloeien in de mooiste kleuren. De lente is eindelijk aangebroken!
Lees meer

De 7 musthaves van de 2023 zomercollectie

Jaaaa, de gehele zomercollectie kan je online en in onze winkels vinden. Ben je ook echt toe aan een nieuw zomers setje voor jou en je paard? In deze blog vertelt EJ’er Deborah welke musthaves echt niet in je kast mogen ontbreken deze zomer.
Lees meer

De 5 favorieten van EJ’er Morgane

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Morgane wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

De overgangsperiode van de merrie begrijpen

In de blog van deze week nemen we je mee in de overgangsperiode van jouw merrie. Bij de meeste paarden is de eerste hengstigheid van het jaar vaak ook de heftigste in het gedrag van jouw merrie. Deze blog is geschreven door NAF, zij verkopen supplementen speciaal voor paarden. NAF heeft in deze blog de focus gelegd op de Five Star Oestress!
Lees meer

Een relaxed paard met Pavo BeChill

Soms kan een bezoek van de hoefsmid of de dierenarts erg stressvol zijn voor je paard of pony. Daarom heeft Pavo een vloeibaar supplement ontwikkeld die paarden en pony’s ondersteunen tijdens incidentele stressvolle situaties. In deze blog maak je kennis met het supplement BeChill van Pavo!
Lees meer

N Brands X Epplejeck ruitersportcollectie

Heb je het al gehoord? Samen met N BRANDS hebben wij een collectie voor paard en ruiter ontworpen! Nu de collectie eindelijk uit is, vertellen wij jou er graag alles over in deze blog.
Lees meer

De 5 favorieten van EJ’er Shailyaah

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Shailyaah wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.