Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

De 5 favorieten van Renate van Uytert

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten andere paardeneigenaren gebruiken voor hun paard(en)? In de 5 favorieten van, lichten paardenmensen producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt Renate van Uytert, wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

Tips over het afspenen van je veulen

Ga je binnenkort je veulen afspenen? Is dit voor jou de eerste keer dat je een veulen gaat afspenen of ben je op zoek naar tips? In deze blog geven wij jou alle ins en outs over het afspenen van een veulen.
Lees meer

Verschillende therapeutische producten voor je paard

In de vorige blog legden wij uit welke verschillende werkingen er zijn qua Therapy materialen voor je paard. Nu lichten wij per merk uit welke therapeutische producten wij in het assortiment hebben en voor welke spiergroepen ze goed zijn.
Lees meer

De werking van verschillende Therapy materialen bij je paard

Hoor jij ook steeds meer verhalen over Therapy producten bij paarden en heb je geen idee wat het inhoudt? In deze blog leggen wij jou alles uit over de verschillende werkingen van de Therapy materialen die je kan gebruiken bij jou paard.
Lees meer

Zomerse bescherming: Houd je paard comfortabel en vliegvrij!

Na een periode van typisch Hollands zomerweer, lijkt het erop dat de regendekens weer tijdelijk de kast in kunnen en dat het zonnetje zich weer vaker gaat laten zien. Met deze warmere temperaturen komen helaas ook altijd weer talloze vliegen, dazen en andere stekende insecten tevoorschijn. Maar maak je geen zorgen, want we hebben een paar slimme tips om jouw trouwe paard deze zomer comfortabel en beschermd te houden.
Lees meer

Hoe versterk je de band met je paard? - Gastblog QHP

Dat ultieme vertrouwen tussen jou en je paard, dat willen we allemaal. Maar hoe bereik je dat? Werken aan je band kan zowel tijdens het rijden als op de grond. Natuurlijk zijn er verschillende benodigdheden die je hierbij helpen. In deze blog lichten we een aantal QHP items uit die je kunt gebruiken. Lees snel verder, vul je zadelkamer aan met deze handige benodigdheden en begin met oefenen!
Lees meer

De 5 favorieten van Vai Bruntink

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten andere paardeneigenaren gbruiken voor hun paard(en)? In de 5 favorieten van, lichten paardenmensen producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt influencer Vai Bruntink, die ook model staat voor La Valencio wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

New in: Free Horse

Heb je het al gezien? Bij Epplejeck hebben wij een nieuw merk in het assortiment, namelijk Free Horse. In deze blog laten wij jou kennismaken met het nieuwe merk en vertellen wij precies wat het merk allemaal aanbiedt. Free Horse is het perfecte merk als je graag in vrijheid werkt met je paard!
Lees meer

QUUR | Exclusive Sportswear SS23

Wauw, Quur heeft weer een prachtige zomercollectie geproduceerd met mooie pastelkleuren en gave items! In deze blog nemen we je mee langs onze favorieten van de Quur zomercollectie 2023. De collectie is voor vrouwen en mannen, hoe tof?!
Lees meer

Elektrolyten, waarvoor zijn ze en wanneer gebruik je ze?

Je hebt er vast wel eens van gehoord, elektrolyten. Maar weet je eigenlijk wel wat elektrolyten zijn? In deze blog gaan we je alles vertellen over elektrolyten, wanneer gebruik je ze en waarvoor zijn elektrolyten nou eigenlijk?
Lees meer

De 5 favorieten van EJ’er Lieve

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Lieve wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

Checklist voor op wedstrijd

We kennen het waarschijnlijk allemaal wel : wedstrijdstress! Je moet aan veel verschillende dingen denken en dan kan je nog wel eens wat vergeten. In deze blog nemen we de Epplejeck wedstrijd checklist met je door zodat jij zorgeloos met jouw favoriete viervoeter op wedstrijd kunt.
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.