Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Een relaxed paard met Pavo BeChill

Soms kan een bezoek van de hoefsmid of de dierenarts erg stressvol zijn voor je paard of pony. Daarom heeft Pavo een vloeibaar supplement ontwikkeld die paarden en pony’s ondersteunen tijdens incidentele stressvolle situaties. In deze blog maak je kennis met het supplement BeChill van Pavo!
Lees meer

N Brands X Epplejeck ruitersportcollectie

Heb je het al gehoord? Samen met N BRANDS hebben wij een collectie voor paard en ruiter ontworpen! Nu de collectie eindelijk uit is, vertellen wij jou er graag alles over in deze blog.
Lees meer

De 5 favorieten van EJ’er Shailyaah

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Shailyaah wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

NIEUW bij Epplejeck : Roan

Bij Roan passen wij duurzaamheid toe in alle beslissingen die wij nemen. Van het designen van de collectie tot aan het werkelijke product houden wij altijd de mens, het dier, de planeet en het milieu in gedachten.
Lees meer

Maagzweren bij paarden

Heeft jouw paard al eens last gehad van maagzweren of is jouw paard hier gevoelig voor? Lees dan snel mee in deze blog hoe je je paard kan ondersteunen met behulp van NAF GastriVet.
Lees meer

Hoe help ik mijn paard te verharen?

Vliegen de haren van je paard je ook al om de oren? De tijd van het verharen is echt weer aangebroken. Verharen kan veel energie vragen van je paard of pony. In deze blog geven wij tips hoe je het beste je viervoeter hiermee kan helpen.
Lees meer

Mis de geboorte van je veulen niet met een geboortemelder

Het is weer de leukste tijd van het jaar, het veulenseizoen! Ben jij ook zo benieuwd naar jouw veulen(s) van dit jaar en wil je er het liefst zo snel mogelijk bij zijn? Dan is het Birth Alarm wellicht iets voor jou.
Lees meer

Tips voor de perfecte Valentijnsdag met je paard

Valentijnsdag, de dag waarop je extra veel aandacht besteedt aan je liefde. Nu denk je natuurlijk aan je vriend of vriendin. Maar voor veel mensen is dat toch wel hun paard. Je paard die elke dag voor je klaar staat en super veel liefde geeft waar nodig is. Tijd om je viervoeter eens lekker in de watten te leggen. Epplejeck heeft hiervoor een aantal tips!
Lees meer

De 5 favorieten van EJ’er Marije

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Marije wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

Geef aandacht aan de weerstand van jouw paard - Gastblog HorseFitShop

De weerstand, een belangrijk begrip als het gaat om de algehele gezondheid van je paard. Een omslag in weersomstandigheden kan een gevoelige snaar raken bij paarden. Niet alle paarden zijn hier gevoelig voor, de ene net iets meer dan de andere. Op het moment dat jouw paard hier wel gevoelig voor is of als het afweersysteem niet helemaal optimaal is, bijvoorbeeld door ziekte of een blessure, dan kan jouw paard oog in oog komen met een weerstandsdip. In deze blog vertellen wij jou wat jij kan doen om de weerstand van jouw paard voldoende aandacht te geven.
Lees meer

5 grondwerk oefeningen met je paard

Het komt vaak voor dat de bak tijdens de weersomstandigheden niet rijbaar is. Dat is natuurlijk erg jammer. Maar dat mag de pret niet bederven. Hiervoor heeft Epplejeck 5 leuke en leerzame grondwerk oefeningen samengesteld. Zodat je toch nog samen met je paard kan trainen maar dan ernaast.
Lees meer

Wel of niet een hondendeken?

Je hond meenemen naar stal is natuurlijk altijd gezellig. Terwijl je lekker aan het rijden bent, staat je hond netjes te wachten tot je daarmee klaar bent. Tijdens het afzadelen zie je ineens dat je hond aan het trillen is. Inmiddels heeft je hond het koud gekregen van het wachten buiten. Begin je nu ook te twijfelen of een jas voor je hond niet overbodig is? In deze blog leggen wij alles uit over dekens voor honden.
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.