Klambu

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Klambu
  • Meerdere filters mogelijk

Klambu horsecare

Klambu horsecare levert verzorgingsproducten voor paarden en honden. De producten worden op natuurlijke wijze geproduceerd op basis van hoogwaardige Aloë en Vera, dit is een plant die wordt geteeld in het Caribisch gebied. Dankzij de zuivere samenstelling zonder onnodige hulpstoffen zijn Klambu producten zowel geschikt voor mens als dier. Klambu horsecare kun je gebruiken bij allerlei huidproblemen zoals mok, zonnebrand, insectenbeten, oppervlakkige wonden en jeuk. Vooral in de zomer kunnen klachten als zomereczeem toenemen. De verzorgingsproducten van Klambu horsecare hebben een verzachtende en genezende werking.

Zomereczeem, mok en jeuk

De Klambu horsecare producten bevatten een hoog gehalte aan Aloë en Vera. Hierdoor zijn de producten van Klambu horsecare geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals een gevoelige huid, schrale plekken en roos als gevolg van het schuren aan de staart en manen. Aloë en Vera kalmeert de huid, laat het sneller herstellen en voorkomt dat het paard opnieuw gaat schuren. Klambu horsecare werkt verzachtend, voedt en beschermt de huid bij kloofjes in bijvoorbeeld de kootholtes. Ook zijn de producten van Klambu horsecare geschikt voor een geprikkelde huid door insectenbeten of zonnebrand. Klambu gel vermindert de jeuk, verzorgt, verzacht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid waardoor de haargroei weer hervat kan worden.

Klambu horsecare verzorgingsproducten

Koop gauw jouw Klambu horsecare producten bij Epplejeck. Bestel gemakkelijk online via de webshop of kom naar één van de Epplejeck filialen. Bestellen via de website kan gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen, ruilen en retourneren kan binnen 30 dagen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Klambu
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!