Terug naar overzicht

Kan ik ook na ontvangst van mijn bestelling betalen?

Eerst kijken dan kopen? Met AfterPay ontvang je per mail een digitale factuur zodat je achteraf het volledige betaalproces uit kan voeren. Wanneer je kiest voor AfterPay kan het totale orderbedrag maximaal €250, - zijn.

Voordat je verzoek om te betalen met acceptgiro goedgekeurd wordt, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geaccepteerd worden, dan kan je er natuurlijk nog voor kiezen om je bestelling via een andere betaal methode alsnog te voltooien.

Wanneer je kiest voor AfterPay, dan worden er voor deze betaalmethode €3,- in rekening gebracht. Het totaal te betalen bedrag moet binnen een termijn van 14 dagen na factuurdatum door AfterPay B.V. ontvangen zijn op IBAN nummer: NL24 ABNA 0598 152 180 ten name van Afterpay B.V. te Heerenveen. Vermeld altijd bij je betaling het AfterPay kenmerk die je per mail met de factuur hebt ontvangen.
Je ontvangt geen aparte acceptgiro op het factuur adres.

Let dus op dat je deze factuur niet aan ons overmaakt maar aan AfterPay!

Wanneer je een bestelling retourneert, dan hoef je alleen de eventuele verwerkingskosten en de €3,- kosten van AfterPay over te maken. Wij melden na ontvangst van je retourzending bij AfterPay dat we je bestelling retour hebben ontvangen. Je ontvangt dan van AfterPay een aangepaste factuur voor deze €3,- en eventuele verwerkingskosten. Mocht je ondertussen een betalingsherinnering ontvangen van het totaalbedrag, dan is je retourzending bij ons nog niet verwerkt. Deze herinnering kun je dan dus negeren. Het wachten is dan nog op de aangepaste factuur.
Wanneer je een deel van de bestelling terug stuurt, dan bestaat het nog te betalen bedrag uit het aankoop bedrag van het artikel die je wilt houden, eventuele verwerkingskosten en de €3,- kosten van AfterPay. Je ontvangt nadat je retourzending bij ons en AfterPay verwerkt is een aangepaste factuur.

Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over AfterPay verwijzen wij je naar de website van AfterPay.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!