Terug naar overzicht

Ik heb een klacht, waar kan ik deze doorgeven?

Hoe vervelend het ook is dat je niet tevreden bent over onze service of producten, wij horen deze graag! Als wij niet weten dat je ontevreden bent kunnen wij het probleem ook niet verhelpen. Neem daarom contact op met de klantenservice (info@ej.nl of 088 3535353). Vermeld de beschrijving van de klacht, of schade aan het artikel, en geef tevens je (eventuele) ordernummer en klantnummer door. Foto's zeggen meer! Om je klacht goed te kunnen beoordelen kan je hier ook een foto bijvoegen.

Je klacht zal vervolgens binnen 48 uur in behandeling genomen worden. Houd er rekening mee dat het artikel waarover je een klacht hebt, eventueel ter beoordeling naar ons hoofdkantoor in Drachten of naar de leverancier opgestuurd moet worden

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!