Wat betekent het als een artikel binnenkort (weer) leverbaar is?

Wanneer een artikel (op)nieuw bij ons binnenkomt, dan staat dit bij het artikel aangegeven. Zodra het artikel (weer) bij voorradig is zal de status automatisch aangepast worden naar ‘voldoende voorraad'.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!