Terug naar overzicht

Kan ik mijn bestelling ook ergens anders afhalen?

Pakjegemak van PostNL - Gratis
Bij ons kun je ervoor kiezen om je bestelling op te halen wanneer het jou uit komt. Je hoeft dus niet meer wachten op de postbode. Kies tijdens het bestelproces bij stap 2 voor het ophalen bij een PostNL afhaalpunt. Vervolgens kun je, je postcode invoeren en gemakkelijk een punt bij jou in de buurt uitkiezen. Zodra je bestelling onderweg is ontvang je een traceercode waarmee je deze in de gaten kunt houden. Zo weet jij precies wanneer je bestelling klaar ligt bij het door jou gekozen afhaalpunt.
Wanneer je voor Pakjegemak kiest, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. De verzendkosten voor het opsturen van je bestelling zijn wel van toepassing (3,95 en gratis bij bestellingen boven 49,-).
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!