Kan ik een starterset samenstellen?

Ja! Wanneer je net begint met paardrijden heb je van alles nodig. Daarom heeft Epplejeck, speciaal voor alle starters, een setkorting in het leven geroepen. Hierdoor kun jij goed van start met je paardenavontuur! De set bestaat uit een veiligheidshelm, handschoenen, rijbroek, sokken rijlaars of schoenen met chaps. Je krijgt 20% korting op de complete set. Klik hier voor meer informatie.

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!