Terug naar overzicht

Heb ik nog garantie op een artikel als ik er zelf iets aan verander/customize?

Wanneer je bij Epplejeck een artikel koopt, geeft Epplejeck de garantie dat deze producten voldoen aan de specificaties die bij de producten staan beschreven en de wettelijke veiligheidseisen zoals op het moment van het sluiten van de koopovereenkomst gelden. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je een beroep doen op de garantieregeling.

Wanneer jijzelf een aanpassing hebt gedaan aan het door jouw aangeschafte artikel (bijvoorbeeld het artikel overspuiten in een andere kleur of het opplakken van steentjes), kan Epplejeck niet meer garanderen dat het nog voldoet aan de specificaties die bij de producten staan beschreven en de wettelijke veiligheidseisen. Daarom is een beroep op de garantieregeling uitgesloten indien jijzelf het artikel hebt aangepast aan jouw specifieke wensen. Dit geldt ook wanneer jijzelf of een derde een defect aan het artikel heeft proberen te repareren.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!