Terug naar overzicht

Hoe zit het met de levering van Online Only producten?

Op onze website vind je diverse Online Only producten. Deze items vind je alleen op de website en dus niet in onze filialen. Dit betekent dat wij het artikel niet in ons magazijn op voorraad hebben, maar bij onze leverancier. 

Nadat je bestelling is geplaatst, komt deze automatisch binnen in ons systeem. Daarna sturen wij jouw bestelling direct door naar onze leverancier. Hierdoor kan het voorkomen dat de levering een aantal dagen langer duurt dan je van ons gewend bent. 

Zodra wij het product hebben ontvangen van de leverancier, sturen we jouw bestelling direct naar je toe én ontvang je van ons een e-mail met de track-en-trace code om je pakketje te volgen. 

Online Only producten mag je binnen 60 dagen na aankoop retourneren. 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!