Wensenlijst Categorieën

Ladies, wie nemen jullie mee naar het gezelligste uitje van het voorjaar? 

Dames, het is alweer bijna tijd voor de Ladies Night! Noteer het in je agenda: woensdag 28 maart ben je van 17:00-21:00 uur van harte welkom in één van onze 11 filialen voor de jaarlijkse Ladies Night. Tijdens de 6de editie kun je onder het genot van drinks en bites je laten inspireren én adivseren op het gebied van paard, ruiter, beauty en lifestyle. Daarnaast profiteer je deze avond van exclusieve kortingen, gave winacties en een gratis goodiebag! Hieronder vind je alvast een sneak preview van wat er komen gaat. 

Kortingen

Welke kortingen er precies zijn, houd je nog even van ons tegoed. Spannend! 

Gratis goodiebag

Zoals ieder jaar ontvang je een gratis goodiebag bij een aankoop vanaf €25,- op vertoon van je kassabon! Zo kun je nog extra lang van de avond nagenieten. Maximaal één goodiebag per klant(enkaart) Wees er snel bij, want OP=OP! 

Epplejeckpot superloterij

Er zijn superveel winacties tijdens de Ladies Night en één daarvan is de jaarlijks terugkerende Epplejeckpot Superloterij! En hoe cool is dat, je hoeft hier helemaal niets voor te doen. Alle kassabonnen en online bestellingen van woensdag 28 maart 2018 doen automatisch mee. Op donderdag 29 maart vindt de verloting plaats en krijgen de prijswinnaars hier persoonlijk bericht over, dus zorg ervoor dat het juiste mailadres ingevuld staat op je klantenkaart. 

Programma per filiaal 

Het programma is bekend! Houd onze Facebook en deze pagina goed in de gaten voor eventuele updates.