Leovet

20 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Leovet
  • Meerdere filters mogelijk

Leovet

Leovet is gestart in 1964. Leovet staat voor effectieve verzorging op het hoogste niveau, de productlijn bestaat uit innovatieve producten die gemaakt zijn met ruwe materialen en actieve ingrediënten. Alle producten van Leovet zijn gemaakt in hun eigen fabriek. Er zijn regelmatig kwaliteitscontroles om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. De kwaliteit wordt zo hoog gehouden omdat medewerkers en machines altijd up to date zijn van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen de markt. De Leovetproductlijn bestaat uit voornamelijk uit hoefproducten voor de paardenhoeven zoals hoefvet, hoefolie en hoefbalsem. Producten die Leovet ook maakt zijn: paardenshampoo, anti-klit spray, verzorgingssprays en zilverzalf.

Verzorgingsproducten van Leovet

Alle verzorgingsproducten van Leovet dragen bij aan een verbeterde conditie van jouw paard. De hoefolie helpt bijvoorbeeld bij het versterken en onderhouden van de hoeven, terwijl de anti-klit sprays ervoor zorgen dat het bijna pijnloos is voor jouw paard om zijn of haar manen en staart uit te kammen. De Leovet verzorgingsproducten zijn te herkennen aan de verpakking, een rood met wit uiterlijk met bijna altijd het logo van Leovet op het product.

Leovet producten kopen bij Epplejeck

Ben je opzoek naar producten van Leovet? Dit is makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie de verschillende soorten sprays of andere producten van Leovet door onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Leovet
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!