Moser

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Moser
  • Meerdere filters mogelijk

Moser Tondeuse

Het merk Moser werd in 1946 opgericht door Kuno Moser samen met twintig personeelsleden. Dit merk is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 200 medewerkers. Moser maakt kwaliteitsvolle tondeuses voor professionele kappers en dieren. Het doel van Moser is om iedereen te voorzien van het perfecte gereedschap, dit doen ze door middel van technische innovatie en het continu door ontwikkelen van de producten. Moser werkt samen met experts over de hele wereld. De producten van Moser maken het knippen en scheren eenvoudig, maar Moser staat ook voor het modern werken met de machine. Dit zorgt ervoor dat elke knip- of scheerbeurt succesvol is en een onvergetelijke ervaring voor zowel mens als dier.

De tondeuses en scheermachines van Moser worden gemaakt in Duitsland, dit zorgt ervoor dat er uitstekende kwaliteit ontstaat. Door de goede kwaliteit heeft Moser van ongeveer 90% naar 100 verschillende landen.

Moser kopen bij Epplejeck

Ben je opzoek naar een nieuwe tondeuse of scheermachine? Dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de tondeuses en/of scheermachines van Moser door onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Moser
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!