Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tip van een EJ'er Equana

Met deze week een tip van Afke uit filiaal Drachten: mijn paard is na haar carrière als fokmerrie nu sinds een jaar in training voor de wedstrijden. Nu wilde ik haar ondersteunen bij haar spieropbouw en herstel na de training (ook met het warme weer, de merrie zweet gauw). Ik kwam bij elektrolyten uit, maar wat mij tegen stond was dat je de brokjes bij het voer geeft. Zo plast ze de overtollige vitaminen en elektrolyten dan net zo snel weer uit.



Ik zocht iets wat haar gelijk met de training kon helpen. Ik kwam uit bij Equana. Dit kun je vlak voor of gelijk na de training of wedstrijd geven. Op deze manier wordt het optimaal benut. Equana is een poeder met elektrolyten en mineralen dat je oplost in ongeveer 3 liter lauw water. Mijn merrie is er gek op, wat ongetwijfeld komt door de appelgeur. Ook is het best zout (ik heb het zelf even geproefd), maar dat maakt mijn merrie niks uit. Zoals ook op de foto te zien is, begint ze al ongeduldig te schrapen als ze het zakje hoort. Het belangrijkste: onze merrie herstelt makkelijker en heeft veel minder spierpijn! Ik vind het zeker een aanrader en het proberen waard!

ej

Groetjes, Afke

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.