Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tip van een EJ'er eczeemdeken Shires

Deze week een tip van Mariëtte van de klantenservice: de eczeemdeken van Shires, de Sweet Itch Combo, is een ontzettend fijne deken. We hebben op stal twee verschillende paarden (een Tinker en een Iraanse Arabier) met zomereczeem staan en beide hebben nu de deken van Shires op. Bij beide paarden sluit de deken mooi aan en blijft deze goed liggen. Door de fijne stof krijgen de paarden het niet warm onder deze deken en door de kleur trekt deze ook geen warmte aan.

Wat verder fijn is aan deze deken is dat, doordat aan de bovenkant de oren erdoor kunnen, de hals ook mooi op zijn plek blijft liggen. Het bovenstuk waar de oren doorheen zitten is van elastisch materiaal gemaakt waardoor dit niet irriteert en niet trekt bij de oren. Ook heeft deze deken een buikflap welke aan twee kanten te verstellen is. Hierdoor hangt de buikflap mooi in het midden onder de buik en is het paard goed bedekt en beschermd tegen vervelende vliegjes en mugjes.

De sluitingen op de borst zijn ruim verstelbaar en ook zit hier klittenband om het paard goed bedekt te houden. Het halsstuk zit mooi tot aan de kaak van het paard vast, dus ook hier geen mogelijkheid voor muggen en vliegen om het paard lastig te vallen. Echt een aanrader dus!

Overtuigd? Je shopt de deken hier.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.