Terug naar overzicht

Hyporama verbouwingsuitverkoop Rotterdam in volle gang

dinsdag, 08 september 2015

Nog tot en met zaterdag; echt alles moet weg, nu nog meer in prijs verlaagd. Super veel koopjes v.a. 1 euro of met 75% korting en 25% korting op de rest van alle artikelen! Wees er snel bij want Op=Op!

Wow! Wat zijn jullie ons goed aan het helpen! Met jullie hulp hebben we al super veel spullen vanuit de Hyporama in Rotterdam kunnen verhuizen naar jullie zadelkamers, kledingkasten en paardenstallen. But we’ve only just begun! De mega verbouwingsuitverkoop duurt nog tot en met zaterdag 12 september. Kom dus snel langs en steek je handen uit de mouwen!

Alles moet leeg zodat wij kunnen beginnen met de grote verbouwing. Vanaf volgende week zullen wij namelijk met een hele club van Hypo en Epplejeck deze mega klus klaren. 
De winkel in Rotterdam zal geheel omgebouwd worden in de sfeer, beleving, assortiment en service die je van een Epplejeck Superstore gewend bent. 

Maar, tot die tijd gaat de grote verbouwingsuitverkoop gewoon verder! Wil je ook nog profiteren van de alle mega kortingen en super lage bodemprijzen? Of graaien naar de koopjes vanaf één euro? Kom dan nog tot en met zaterdag 12 september langs bij Hyporama in Rotterdam.

Gouderakstraat 63
3079 DB Rotterdam
010- 482 82 55

Openingstijden:
ma t/m do 09.00 -18.00 uur
vr 09.00 - 21.00 uur
za 09.00 - 17.00 uur


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!