Terug naar overzicht

De verbouwing is in volle gang!

dinsdag, 15 september 2015

Wow! Wat hebben jullie ons vorige week super geholpen met het leegruimen van de winkel! Afgelopen zaterdag profiteerden de laatste klanten van koopjes, bodemprijzen en euroknallers. Na een druk bezochte week, was het ook zaterdag weer volle bak in Rotterdam. En daar zijn wij super blij mee.

Zaterdag aan het einde van de middag, nadat de aller- allerlaatste klanten de winkel hadden verlaten, kon het leeghalen beginnen. Alle artikelen moesten ingepakt worden, zowel uit de winkel als het enorme magazijn boven de winkel, kassa’s er uit, reclame borden van de muur en alle stellingen moesten afgebroken worden om vervolgens alles in drie grote vrachtauto’s te laden.
Het werd wat later dan gepland. Zo laat dat zelfs de vrachtwagenchauffeurs besloten om op het terrein in hun cabine te blijven slapen. Het hele team heeft tot diep in de nacht doorgewerkt, want ja, de nieuwe Epplejeck winkel moet natuurlijk zo snel mogelijk geopend worden! Hard werken, maar met de enorm gezellige sfeer, een heerlijke pizza en een fles champagne om te proosten, was het voor iedereen een feest!
Na 30 jaar zijn zaterdag de deuren van Hyporama Rotterdam dus definitief gesloten. “Toch wel een emotioneel moment om na 30 jaar ineens in een lege winkel te staan”, aldus het voormalige personeel van Hyporama die vanaf nu echte EJ’ers zijn!

Momenteel zijn de bouwvakkers in volle gang om alles om te ombouwen en zullen de Epplejeck-sferen naar binnen gesleept worden! Zo zul je straks al onze producten hier terug vinden en uiteraard kleurt de winkel oranje (hoe kan het ook anders).

Nieuwsgierig naar wanneer je Epplejeck Rotterdam kunt bewonderen?
Blijf ons volgen. Wij zullen je op de hoogte houden van alle vorderingen rondom de verbouwing!

Iedereen nogmaals bedankt!

Groetjes, het Epplejeck-team


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!