Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Het zoek geraakte EJ pakket

Er was eens...een pakket voor een klant uit Assen. In Groningen was iemand vergeten om een adressticker op het webpakket te plakken (ag ja we zijn ook maar mensen). Dus team Groningen besloot op zoek te gaan naar het pakket; dit was nadat ze de winkel hadden afgesloten op de koopavond. Na eerst bij het depot van de brieven geweest te zijn, kwamen ze uiteindelijk terecht in Kolham....

Het Postnl depot lag in the middle of nowhere….
Geen balie met ontvangst, maar gewoon een paaltje met microfoon & camera naast een hek. Na giechelend het verhaal te hebben gedaan, hebben de meiden eerst een selfie gemaakt. Na even gewacht te hebben kwamen er twee mannen naar buiten (want tsjah ze konden natuurlijk ook overvallers zijn). 

De toppers mochten mee naar binnen, omdat ze heel overtuigend brachten dat ze het pakket wel heel snel konden herkennen! 
Ze werden super netjes ontvangen: kregen een veiligheidshesje en schoenen aan. Ook werd er zelfs drinken aangeboden! 

Het verwerken van de postpakketten zag er enorm gestructureerd en efficiënt uit. Overal lopende banden en postkarren.
Helaas was er geen oranje postpakketten-kar van Epplejeck Groningen te vinden.
Al die pakketten waren natuurlijk ’s avonds om 22.30 uur al verwerkt. Dus het was toch niet zo eenvoudig om het pakket te vinden. Eerst werden de meiden voorgesteld aan een vrouw die alle pakketten behandeld zonder sticker. Helaas had zij geen pakket van Epplejeck voorbij zien komen. Dus ze moesten bedenken of er misschien nog een oude sticker op die doos zou hebben gezeten.
Dit is goed mogelijk bij Epplejeck, omdat we dozen hergebruiken. Ze wisten gelukkig het merk nog te herinneren met de bijbehorende leverancier. Dus op internet vonden ze de mogelijk postcode waar het pakket wellicht naar toegestuurd zou kunnen worden.

Afijn, alle karren die klaar stonden voor depot Breda konden ze eenvoudig bekijken. En de medewerkers van PostNL waren zelfs zo vriendelijk om een vrachtwagen met karren voor een groot gedeelte leeg te halen, zodat ze die karren ook nog konden bekijken.
Helaas lag het pakket daar niet.
Ineens hadden de meiden nog een ander idee. Als die leverancier dat pakket had toegestuurd, dan zou ook ons adres op die doos kunnen staan.
En ja wel, ze vonden het pakket in een kar die klaar stond voor depot Leeuwarden. 

De adressticker is erop geplakt. En de klant heeft de volgende dag niets vermoedend het pakket ontvangen!

Postnl, super bedankt voor deze service!

Het Epplejeck-team Groningen

ej
 



Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.