Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Opening Epplejeck Rotterdam groot succes!

Nee het was geen Apple Store, maar een EppleJECK SUPERSTORE die gisteren haar deuren opende in Rotterdam! Al kwamen de uitzinnige taferelen wel verdacht veel overeen. De eerste klanten stonden ’s ochtends in alle vroegte al voor de deur, er zeker van te zijn dat ze bij de gelukkige eerste 250 klanten zaten die een rijbroek voor 1 euro kregen!

Door de medewerkers van Epplejeck Rotterdam werden ze warm gehouden met koffie en thee en het vooruitzicht op de broek van 1 euro maakte het wachten waard. In de loop van de ochtend stonden de klanten rijen dik in de Gouderakstraat in Rotterdam, wachtend op het moment suprême om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel!

Om 14:00 uur was het dan eindelijk zo ver en werd onder luid applaus en gejuich de deur geopend! Nadat de voormalige eigenaar van Hyporama officieel het lintje doorgeknipt had, kon iedereen naar binnen. Wat een gezelligheid en wat een leuke, positieve reacties hebben we gekregen! Met super veel aanbiedingen en winacties was er voor een ieder wat wils en als kers op de feesttaart kreeg iedereen ook nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis!
ej








Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.