Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Chelsea boots vs Jodhpurs

Is het jou ook opgevallen? Misschien bij een vriendin, ergens op straat of heb je ze misschien zelf gekocht? De nieuwe Chelsea boots die helemaal hot zijn volgens de laatste trends in de fashionwereld, lijken als twee druppels water op jodhpurs uit de ruitersport!

Wij speurden voor jou het internet af en jawel, ze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar! Vaak in het zwart, met een klein hakje en een elastische inzet bij de enkels. Zo zijn de boots makkelijk aan te trekken. 

Deze stylische boots zijn goed te combineren met verschillende kledingstijlen. Ze staan heel tof onder een skinny jeans, maar kunnen ook prima onder een rokje. 
ej
Zo heb je varianten met allemaal strass steentjes en allerlei andere fraaie versierseltjes welke niet bepaald geschikt zijn voor de ruitersport:

                     

Maar let nu goed op! Een aantal varianten lijken sprekend op de jodhpurs die bij Epplejeck verkrijgbaar zijn:



                                   Bij Zalando 79.95                                                                Bij Epplejeck Jodpurs Munchen 49,95

                

                            Bij Zalando 89.95                                                                      Bij Epplejeck QHP Parijs 45,95

              

                         Bij Zalando 79,95                                                                       Bij Epplejeck Barato Plain 34,95 

Zie jij de gelijkenis? Leuk hè!? Dus hup hup, je jodhpurs oppoetsen en er gewoon mee rond paraderen op straat! Over een win-win situatie gesproken :) 

P.S: we hebben ook nog een aantal andere hippe varianten...



                              Epplejeck Antibes 79,95                                                               







 

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.