Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De gouden scheer tip: zo kan het ook

Scheren, ideaal voor je paard maar dit is eigenlijk best wel een gedoe. Herken jij dat ook? Eerst moet je je paard perfect positioneren tussen het dichtstbijzijnde stopcontact en de wasplaats. Want het snoer van je scheerapparaat is net te kort om netjes op de wasplaats te kunnen staan. Maar wacht, je hebt ergens nog een lange verlengsnoer liggen!

Nadat je deze op je scheerapparaat hebt aangesloten stijgt het stress niveau van je paard, want nu ligt er immers een lange python slang van 15 meter naast zijn linker voorbeen en no-way-in-hell dat hij daar op 1 meter afstand naast zal staan! Na 10 minuten heen en weer ge-druk (hij rechts jij links) is je paard eindelijk in juiste positie, lichtelijk gewend aan de python naast zijn linker voorbeen en klaar om geschoren te worden. Jij hebt inmiddels meer dan genoeg stroom en je kunt met je scheerapparaat aan de slag!

Oké, je eerste hebt het eerste deel erop zitten, even met je hand schudden omdat deze best wel vermoeiend is geworden door dat zware ding de hele tijd heen en weer te halen. Je veegt wat paardenhaar van je oude kloffie en zet je schrap op bezig te gaan met de andere kant van je paard.
Ieeeh..! de 15 meter lange python begint zich langzaam een weg te banen langs de voorbenen van je paard en.. aaah! de python raakt zijn been!
Nadat je paard rustiger is geworden en de python net aan zijn dood is ontsnapt (‘dood door trap paard’), kun jij weer verder. Tijdens het rusten van je lamme arm zorg je er steeds voor dat de python niet weer het been van je paard raakt en op veilige afstand een dutje doet. Na een paar uur is je meesterwerk eindelijk klaar. Je commandeert voorzichtig de 15 meter lange python terug te glijden naar het stopcontact, bergt het scheerapparaat weer veilig op en je bent eindelijk klaar met je scheer-project.

Dit kunnen wij allemaal een stuk gemakkelijker voor je maken. Scheer nu je paard zonder snoer, maar altijd met een volle accu met de unieke Farmclipper Akku! Doordat de Farmclipper draadloos is, hoef je niet elke keer om het snoer te denken. Je hupt zo van de ene naar de andere kant van je paard zonder dat je met het snoer hoeft te hannesen. Super handig voor jou, en dit geeft een stuk meer rust voor je paard. De scheermachine is zeer handzaam en heeft een optimale zwaartepunt bepaling. Het totale gewicht van de scheermachine inclusief accu is 1,2kg. Dit zorgt ervoor dat het scheren niet snel vermoeiend voor jou is. Op deze manier kun je dus fluitend wat langer door scheren! Door de kunststof handgreep is de Framclipper trouwens ook geschikt voor kleinere handen.

Wat krijg je er allemaal bij? In de handige koffer zitten twee accu's van 10.8 volt. Het opladen van deze accu's duurt ongeveer 1.5 uur en dan kun je ook 1.5 uur scheren. Dat is het wachten wel waard toch?
Er zitten premium Europese scheermessen bij. Deze scheermessen scheren netjes en makkelijk, dankzij het geometrische ontwerp. Naast een oplader bestaat de inhoud van de koffer verder nog uit een schroevendraaier, smeerolie, een reinigingsborstel en een handleiding. 

De Farmclipper shop je nu hier




Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.