Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Het verhaal van twee marketing toppers in spé

Wij zijn Lisanne en Sanne en sinds september 2015 lopen wij stage op de marketingafdeling van Epplejeck, op het hoofdkantoor in Drachten. Via deze blog geven wij jullie een kijkje achter de schermen op de marketingafdeling en vertellen we waar wij ons zoal mee bezig houden!

Even voorstellen 
Mijn naam is Lisanne Visser (links), ik ben 23 jaar oud en rijd al 7 jaar paard. Ik studeer Communication en Multimedia Design op de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Via Facebook werd ik getagd in een bericht van Epplejeck waarin er oproep gedaan werd naar stagiaires. Hierop heb ik gelijk gereageerd, wie wil er nou niet studie en hobby combineren!?

Ik ben Sanne Douma (rechts) en ik ben 19 jaar oud. Ik heb 10 jaar ervaring met paarden en heb sinds 4 jaar mijn eigen haflinger. Ik studeer Evenementenorganisatie (eigenlijk Marketing & Communicatie maar dan gericht op evenementen) op het Noorderpoort in Groningen. Na mijn vorige stage was ik toe aan een nieuwe uitdaging en zo ben ik terecht gekomen op de marketingafdeling van de Epplejeck.

Wat wij zoal doen
Sanne assisteert bij het Social Media gedeelte van de marketingafdeling en helpt mee met het opzetten en uitwerken van acties via de Social Media kanalen.
Lisanne assisteert bij de grafische vormgeving. Ze staat regelmatig in de fotostudio en zet nieuwe producten op de foto, maakt leuke setjes, filmpjes en andere afbeeldingen.
Wanneer het weer tijd is om nieuwe setjes te maken dan ‘shoppen’ we de hipste spulletjes uit de winkel en gaan vervolgens in de fotostudio aan de slag voor de mooiste foto’s.

Misschien zijn jullie Jecky’s vragen rondje tegen gekomen op de Instagram pagina van Epplejeck? Dit was onderdeel van de stageopdracht van Sanne. De vragen en verwerking hiervan is opgezet door Sanne en Lisanne heeft hiervoor de afbeeldingen gemaakt. Natuurlijk moet er ook gewoon aan school gewerkt worden tijdens stage!
Volgen jullie ons ook op Snapchat? Dan heb jullie vast de ‘Raad het aantal kerstballen’ winactie voorbij zien komen! Dit is door ons bedacht, opgezet en uitgewerkt.

Ons grote gezamenlijke project is Pinterest. Deze was toe aan een extreme make-over! We hebben alles opgefrist en heel veel nieuwe interessante borden gemaakt. Dagelijks stellen we de mooiste setjes samen en houden alle nieuwe meldingen en ontwikkelingen bij. Wij maken voor jullie de leukste Pinterest pagina! Nieuwsgierig? Bekijk hieronze Pinterest pagina. (En klik dan ook gelijk even op follow!)

Daarnaast houden we ons bezig met het onderhoud van de website, bijvoorbeeld het up-to-date houden van de themashops. Zo nu en dan steken wij onze handen uit de mouwen in het magazijn en op de sponsoring afdeling. Ook houden we het klantensysteem en andere administratieve werkzaamheden bij.

Wij vinden het beiden erg leuk om stage te lopen bij Epplejeck. Een dag is nooit hetzelfde en er hangt een gezellige sfeer!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.