Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Softshell rijbroeken; warm, comfortabel, winddicht en waterafstotend!

Ben jij die ene bikkel die tijdens het koude, winterse weer al haar moed en paardenspullen bij elkaar raapt en op het paard stapt? Houden sneeuw, wind en temperaturen rond het vriespunt jou niet tegen? Dan herken jij vast en zeker het douche-moment na de training: knalrode benen en tenenkrommende prikkels nadat je de warme kraan aan hebt gezet.

Maar bikkel, wist je dat wij daar een oplossing voor hebben? De rijbroek Epplejeck Alaska Softshell met kunstleren zitvlak is ideaal tijdens deze winterse dagen. De rijbroek is namelijk gemaakt van softshell materiaal. Deze stof is waterafstotend, warm en volledig winddicht. Daarbij heeft deze rijbroek een fleecevoering wat voor extra veel warmte zorgt!

Zit de rijbroek dan nog wel lekker? Jazeker, de rijbroek heeft een hoog draagcomfort doordat de stof ademend en elastisch is en zit daarom als gegoten. Het kunstleren zitvlak zorgt voor een fijne en stevige zit tijdens het rijden. Softshell is namelijk een gladde stof, dus zonder dit kunstleren zitvlak glij jij alle kanten uit. Daarnaast heeft de rijbroek elastische beensluitingen waardoor de rijbroek mooi aansluit op je benen.
Dit allemaal in tegenstelling tot thermo overbroeken, die je voor extra warmte over je rijbroek heen kunt trekken. Deze zijn vaak heel dik en niet heel erg comfortabel tijdens het rijden.

Het zou daarbij uiteraard geen Epplejeck rijbroek zijn zonder een chique afwerking. Zo heeft de rijbroek jeans-pockets op de voor- en achterzijde, contrasterende stiksels en kroontje met strass steentjes op de achterzak. 
Bekijk de rijbroek hier

Oja! Als bikkels onder elkaar nog een tip: oorwarmers en thermoboots! Hoef je niet meer om de 5 minuten je sjaal tot over je oren te trekken en houd je gewoon het gevoel in je tenen.
Bekijk hier alle thermo artikelen

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.