Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nooit meer kalkoenen draaien op een stressvol wedstrijdterrein!

Het outdoorseizoen gaat weer van start! Naast zonnige grasvelden betekent dit ook weer kalkoenen draaien. Voor sommige nogal een uitdaging. Want iedereen kent het probleem van kalkoenen draaien op een stressvol wedstrijdterrein. Je paard blijft niet stilstaan, wil zijn been niet optillen en als je de kalkoen bijna ingedraaid hebt springt hij opzij. Nogal een hele onderneming dus!

Het liefst zou je thuis de kalkoenen al indraaien, maar dan staat je paard schuin en komt er een abnormale druk op zijn hoefbeen, hoefgewricht en hoefkatrol te staan. Bovendien is het niet bevorderlijk voor de bodem van je trailer.

Daarom is er nu de Studshu en zijn deze problemen en stressvolle momenten verleden tijd. Deze beschermende hoes plaats je over het hoefijzer met kalkoenen, waardoor je paard recht en evenwichtig op harde ondergronden staat, de trailerboden heel blijft en er minder kansen op blessures zijn. De studshu is veilig in gebruik, gemaakt van sterk slijtvast kunststof en heeft een universele maat. Geschikt voor de gangbare kalkoenen met een lengte van 15mm tot 25mm.

Tip: Ook ideaal wanneer je meerdere paarden mee neemt naar concours!

Bekijken hoe je de Studshu's om doet? Klik hier


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.