Terug naar overzicht

Sporten met maximale comfort? Dat is sporten met de Anita sportbeha's!

dinsdag, 17 mei 2016

Een goede sportbeha is erg belangrijk. Maar wanneer is een sportbeha goed? Voor de meeste klinkt een stevige sportbeha als een dik, oncomfortabel en nooit fijn passend harnas. Zo eentje die doorweekt raakt van het zweet en vervolgens zorgt voor schuurplekken en irritatie. De sportbeha’s van Anita zijn daarentegen comfortabel, hip en beter op de lichaamsvormen afgestemd! Benieuwd naar zo’n super fijne sportbeha?Een échte goede sportbeha voelt aan als een tweede huid, is nauwelijks voelbaar en geeft toch perfecte ondersteuning. De sportbeha Anita Air Control is er zo eentje. Deze sportbeha zorgt voor een luchtige en lichte belevenis! De dubbele laag en naadloos gevormde cups zijn beugelvrij en reduceren de beweging van de borst tot een minimum. De sportbeha is gemaakt van microvezel net, wat een zeer ademende en luchtdoorlatende werking heeft en daardoor zorgt voor maximale verkoeling tijdens het sporten. De cups hebben dubbele lagen en zijn daarbij ook voorzien van zijsteunen wat tussen de net-cups in zitten.
   
De sportbeha Anita Air Controlheeft ergonomische schouderbanden en zijn gewatteerd zodat deze breder op de schouders liggen. Hierdoor wordt de druk gelijkmatig verdeeld en blijven de banden gemakkelijker op hun plaats. Op de achterzijde kunnen de schouderbanden versteld worden. De zeer zachte onder cupband, gemaakt van microvezel, verhindert knellen, schuren of irritatie en is nauwelijks voelbaar op de huid. De cupband is 3 cm hoog en geeft extreem goede ondersteuning van de gehele onderkant van de borst. De band blijft mooi plat liggen zonder op te kruipen of om te klappen. De beha sluit op de rug met 3 haakjes.

                                                       

Wil je een sportbeha met nóg meer gemak? Dan is desportbeha Anita DynamiX Stareen aanrader. Dit model model heeft een racerback, geeft optimale schoudervrijheid en voorkomt afglijden. Doorgaans zijn de sportbeha’s daardoor moeilijk uit te trekken omdat ze over het hoofd heen moeten, maar daar heeft de DynamiX Star een antwoord op! Dankzij de door Anita ontwikkelde schouderbandensysteem (Easy On and Off), wordt het aan-en uittrekken van deze sportbeha heel gemakkelijk. Dit is mogelijk omdat het rugpand wijd te openen is zodat je veel meer ruimte hebt. Bij veel racerback modellen zijn de schouderbanden en rugsluiting niet verstelbaar. Bij het racerback model van Anita is dit gelukkig wel het geval! Het merk Anita heeft speciale haakjes ontworpen die niet los schieten wanneer je de beha aantrekt en blijven dus goed zitten. 

De cups van de sportbeha Anita DynamiX Starzijn naadloos, beugelvrij en aan de binnenzijde gevoerd met frotté, een verfijnd soort badstof dat vocht heel snel van de huid wegvoert zodat je aangenaam fris en droog blijft. Tussen de cups zit een opengewerkt netmateriaal wat zorg voor een goede ventilatie. Daarbij zijn het zij- en rugpand zijn gemaakt van luchtige en sneldrogende mesh. 
 
De sportbeha’s van Anita bieden ultieme stevigheid in soepele luchtige mesh en hebben aandacht voor innovatie, duurzaamheid en het milieu. Een hele zorg minder!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!