Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Upgrade Ariat jodhpur collectie: de Heritage IV

Ariat blijft nooit stil zitten en blijft ons regelmatig verrassen met innovatieve modellen en technieken. Zo ook nu, met de Heritage IV. Het nieuwste model jodhpur uit de exclusieve Heritage lijn. Een superfijne schoen, met alle nieuwe mogelijkheden waarmee deze jodhpur perfect is voor dagelijks gebruik. De jodhpur biedt Ariat technologie en comfort tegen een goede prijs.

De Heritage IV is een elegante slanke schoen gemaakt van waterafstotend volnerf rundleer en een vochtafvoerende ademende voering, zodat je voeten droog en op temperatuur blijven en de schoenen comfortabel zijn om te dragen bij elke temperatuur. Om de hoge kwaliteit en het draagcomfort te waarborgen zijn deze nieuwe jodhpurs voorzien van een schokabsorberende hiel die je voeten ondersteunen bij iedere activiteit. Voor maximale duurzaamheid is de jodhpur voorzien van een Duratread™ slijtvaste zool en een verbeterde ergonomische 4LR™ Technologie voetbed. Het 4 Layer Rebound (LR) voetbed biedt ultiem comfort en stabiliseert de voet lateraal voor de juiste ondersteuning. Hierdoor zijn de jodhpurs ook prettig te dragen voor mensen met zwakke enkels of andere voetproblemen. De zelfreinigende, slijtvaste en toch flexibele Duratread™ zool is bestand tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf, maar ook tegen zuren, oliën en andere stoffen die je tegen kunt komen. 
 
Maar wat is er nu precies anders als je de jodhpur vergelijkt met de andere modellen in de Heritage serie? Het model is anders en het 4LR™ is verbeterd en zorgt voor nóg meer comfort! De Heritage IV is een elegante uitvoering, welke natuurlijk ook uitermate geschikt is voor werkzaamheden op en om stal. Het slanke ontwerp maakt dit tot een onderscheidende jodhpur in vergelijking met de stoere modellen van Ariat, zoals de Ariat Extreme Zip Paddock, Ariat V-Sport Paddock en de Ariat Heritage Zip Steel Toe 4 LR. En vergeet ook niet de gedetailleerde decoratie op de neus en het gewatteerde boordje voor extra comfort. 

Wat er niet anders is bij deze jodhpurs in vergelijking met de anderen in de Heritage serie is het onderhoud. Voor kwaliteit jodhpurs moet goed gezorgd worden, ook voor de garantie, zodat je de levensduur van jouw Ariat jodhpurs kan verlengen. Hoe ziet dit onderhoud eruit? Maak je jodhpurs regelmatig schoon, verwijder vlekken met een droge borstel, maak ze waterdicht om de jodhpurs tegen de elementen beschermd te houden en verzorg ze regelmatig met leerverzorgingsmiddel en schoensmeer. 
 
De schoen is verkrijgbaar met veter of met YKK® ritssluiting met antieke look op de wreef, in de kleuren zwart en bruin. Zijn jullie, net zoals ons, ook al fan alleen door het lezen van deze blog? Koop jouw Ariat jodhpur Heritage IV dan hier.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.