Terug naar overzicht

Nieuw: mestonderzoekkit Worm&Co

dinsdag, 27 juni 2017

Om resistentie tegen te gaan is het belangrijk om eerst mestonderzoek te laten uitvoeren voordat je jouw paard ontwormt. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 74% van de paarden onnodig wordt ontwormt. Elke paard moet de gelegenheid krijgen om een natuurlijk weerstand op te bouwen tegen maagdarmparasieten. Onnodig ontwormen is erg slecht voor de darmflora van je paard en zorgt voor een snellere ontwikkeling van wormresistentie. Doe daarom altijd eerst mestonderzoek voordat je ontwormt.

Worm&Co ondersteunt paardeneigenaren op het gebied van mestonderzoek. Je bestelt eenvoudig een mestonderzoekkit online bij Epplejeck. Vul de mestonderzoekkit en post deze in de brievenbus. Na ontvangst van de mestballen van je paard zullen deze kundig en snel worden onderzocht in het Veterinair Parasitologisch Laboratorium. In het laboratorium worden de wormeieren in de mest geteld en een advies opgesteld. Binnen 24 uur ontvang je de uitslag in jouw mailbox. Mocht uit het mestonderzoek blijken dat je paard een wormbesmetting met zich mee draagt dan kunnen wij, via het laboratorium of uw eigen dierenarts, zorg dragen voor het geadviseerde wormmiddel. 
 
Onder andere Anky van Grunsven en Dressuurstal Bax-Goris maken gebruik van de kundige dienstverlening van Worm&Co. Daarnaast is Worm&Co exclusief partner van de FNRS en heeft afgelopen jaar “Horses product van het jaar” gewonnen. 

Bij de prijs zit inbegrepen: 
 
  • Alle benodigdheden om een kundig mestonderzoek te laten uitvoeren 
  • Onderzoek bij het Veterinair Parasitologisch Laboratorium waardoor de kwaliteit is gewaarborgd 
  • Uitslag en advies per mail 
  • Gebruik van een online dossier waar je altijd uitslagen en adviezen terug kan lezen of uitdraaien 
  • Snel reactie op uw vragen 
  • 365 dagen per jaar ondersteuning 

Worm&Co maakt mestonderzoek écht makkelijk en je koopt jouw mestonderzoekkit voor 14,95 bij Epplejeck.
 
Mocht je voor een grote groep paarden mestonderzoek willen laten uitvoeren, neem dan gerust contact met Worm&Co op voor een passende offerte! Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!