Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuw: mestonderzoekkit Worm&Co

Om resistentie tegen te gaan is het belangrijk om eerst mestonderzoek te laten uitvoeren voordat je jouw paard ontwormt. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 74% van de paarden onnodig wordt ontwormt. Elke paard moet de gelegenheid krijgen om een natuurlijk weerstand op te bouwen tegen maagdarmparasieten. Onnodig ontwormen is erg slecht voor de darmflora van je paard en zorgt voor een snellere ontwikkeling van wormresistentie. Doe daarom altijd eerst mestonderzoek voordat je ontwormt.

Worm&Co ondersteunt paardeneigenaren op het gebied van mestonderzoek. Je bestelt eenvoudig een mestonderzoekkit online bij Epplejeck. Vul de mestonderzoekkit en post deze in de brievenbus. Na ontvangst van de mestballen van je paard zullen deze kundig en snel worden onderzocht in het Veterinair Parasitologisch Laboratorium. In het laboratorium worden de wormeieren in de mest geteld en een advies opgesteld. Binnen 24 uur ontvang je de uitslag in jouw mailbox. Mocht uit het mestonderzoek blijken dat je paard een wormbesmetting met zich mee draagt dan kunnen wij, via het laboratorium of uw eigen dierenarts, zorg dragen voor het geadviseerde wormmiddel. 
 
Onder andere Anky van Grunsven en Dressuurstal Bax-Goris maken gebruik van de kundige dienstverlening van Worm&Co. Daarnaast is Worm&Co exclusief partner van de FNRS en heeft afgelopen jaar “Horses product van het jaar” gewonnen. 

Bij de prijs zit inbegrepen: 
 
  • Alle benodigdheden om een kundig mestonderzoek te laten uitvoeren 
  • Onderzoek bij het Veterinair Parasitologisch Laboratorium waardoor de kwaliteit is gewaarborgd 
  • Uitslag en advies per mail 
  • Gebruik van een online dossier waar je altijd uitslagen en adviezen terug kan lezen of uitdraaien 
  • Snel reactie op uw vragen 
  • 365 dagen per jaar ondersteuning 

Worm&Co maakt mestonderzoek écht makkelijk en je koopt jouw mestonderzoekkit voor 15,50 bij Epplejeck.
 
Mocht je voor een grote groep paarden mestonderzoek willen laten uitvoeren, neem dan gerust contact met Worm&Co op voor een passende offerte! 



Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.